Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1573620 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #3345 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 16:04 »
Ciudat, da la mine in bloc nu s-aude ce s-aude pe la voi fetelor  ;D Acu' stau si ma intreb daca e din cauza ca izolatia fonica e buna sau am abstinenti in bloc. Ca pensionari nu sunt sigur. Culmea e ca pipi s-aude cum face. Deci cam pica treaba cu izolatia  :D

Offline dl_prd

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #3346 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 16:06 »
Ciudat, da la mine in bloc nu s-aude ce s-aude pe la voi fetelor  ;D Acu' stau si ma intreb daca e din cauza ca izolatia fonica e buna sau am abstinenti in bloc. Ca pensionari nu sunt sigur. Culmea e ca pipi s-aude cum face. Deci cam pica treaba cu izolatia  :D

inseamna ca-s dati pe "'mute"' :)
is mai silentiosi

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #3347 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 16:10 »
inseamna ca-s dati pe "'mute"' :)

No, pai sa le zic sa bage ceva volum atunci. Da' nu la scritiieli, la gemete  :D

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #3348 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 16:15 »
No, pai sa le zic sa bage ceva volum atunci. Da' nu la scritiieli, la gemete  :D

apai apropos de gemete , intr-o zi tot asa se auzeau aia de jos, carora nu le scartaie patu , in schimb au scos niste sunete - gemete incat cred ca prefer scartaieli, desi as prefera sa nu se fi auzit nimic, dar dehh.........mi-a trebuit bloc, bloc am primit.
culmea ar mai fi sa ii apuce in ac timp, sus scartaieli , jos gemete
o sa-mi tai vena
eu mi-am luat doupri de urechi de la servici si degeaba ca se aude si cu alea galagie si nici nu le suport

silviu

• Vizitator
« Răspuns #3349 : Luni, 14 Noiembrie 2011, 18:37 »
noaptea la ora 2 in timpul saptam ,eu una as vrea sa dorm, dar nu reusesc din cauza scartaielilor si gemetelor, eu una sunt ft sensibila si musca o aud asa ca ............in blocul meu de carton se aude tot ceea ce nu ar trebui sa se auda.
tu locuiesti intr-un bloc din carton? pai ce pretentii sa ai ??? cred ca ar trebui sa-ti faci si tu de cap in acelasi timp cu vecinii.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #3350 : Marți, 15 Noiembrie 2011, 07:27 »
suparata - goagal nu mai e prietenul meu   :-\

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3351 : Miercuri, 16 Noiembrie 2011, 07:39 »
ce or avea hair stylisti astia de nu stiu altceva decat sa tunda?  ???
ieri intru sa fac o programare la manichiura - ma vede amicul meu -frizerul   ::) - care nu avea de lucru in acel moment - ah, gabi buna, ce mai faci? hai sa te aranjez, sa te tund zice el - eu mai nehotarata zic - pai as vrea sa-mi las parul sa creasca, sa fie mai lung  8) ca vin sarbatorile - a nici o problema zice el - luam doar varfurile -zic bine- si ma asez confortabil pe scaun - el incepe - un pic de colo un pic de colo - eu incerc sa mai zic - dar nu e prea scurt?  :-\ - el, sigur pe ce avea de gand sa faca  - stii doar asa ca sa-i dau forma - pana la urma fragilele mele cosite au "alunecat" pe pardoseala coaforului  :o
asa ca sunt tunsa si ma simt "barbata"  8)

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3352 : Miercuri, 16 Noiembrie 2011, 08:51 »
Musai sa ni te-arati!  ;D  Hai, mai, sa mai iesim si noi din casa! Pai pana la primavara ma coclesc! Ruginesc!

In acest weekend ma trimite Babette la niste neamuri la Afumati. Yeeah, sa vezi ce dau o fuga pe E85.... Pana unde ma va tine.... benzina! Ce ma enerveaza la drumul ala e ca nu are o banda, nu are doua, are una jumate! Odata, i-am facut loc unui Mercedes plin cu... concetateni mai bronzati. Dupa ce m-a depasit, imi vine in parbriz o ploaie de... n-am stiut ce e. Si imediat ceva maaaare, gri, ca o piatra! Am mai nimerit in ploi de criblura, dar sperietura mai mare ca aia n-am mai tras! Erau niste pufuleti si dupa ei venise si punga de staniol-ceva, pe care eu am vazut-o ca pe un meteorit!

Azi se cereau manusi si ceva in cap. Eu... ca de obicei: la lupta cu mainile goale si cu capul sec!

Offline dl_prd

• Full Member
« Răspuns #3353 : Miercuri, 16 Noiembrie 2011, 08:52 »
tu locuiesti intr-un bloc din carton? pai ce pretentii sa ai ??? cred ca ar trebui sa-ti faci si tu de cap in acelasi timp cu vecinii.

pai eu imi fac de cap dar pe mine nu ma aude nimeni ca patu meu  einca nou asa ca e inca silentios
dar ma apuc sa tip poate asa reusesc sa ii deranjez si eu pe ei

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #3354 : Vineri, 18 Noiembrie 2011, 07:25 »
nu am vrut sa bag in seama bruma care "trona" peste tot in dimineata asta - dar cum dau cu ochii de un coleg care stie cat de mult imi "place"  :o  iarna imi spune cu un zambet larg si sugubat - neatza gabi,vezi ce frumos arata bruma
lasa ca o sa-l intreb si eu la vara cand or fi 40 grade -vezi ce frumos si placut e afara  ;D
daca "extragem" din ecuatie iarna - in rest sunt ok  ;D  8)

Iuliana

• Vizitator
« Răspuns #3355 : Vineri, 18 Noiembrie 2011, 09:14 »
Nici eu n-am vrut sa bag in seama gheata de pe geamurile masinii, da' n-am avut incotro  >:(
Iarna intru in hibernare, ca ursu' si ma mai trezesc la viata prin martie, asa  :-\

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #3356 : Vineri, 18 Noiembrie 2011, 09:37 »
lipsita de orice chef....! :(
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #3357 : Vineri, 18 Noiembrie 2011, 14:01 »
Foaarte fericita!  ;D
Mi-a cazut netul de aseara si se pare ca nu se va rezolva curand. Uite-asa ma mai desprind si eu de calculator  ;D

Un weekend placut tuturor!

Offline lill

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #3358 : Vineri, 18 Noiembrie 2011, 23:05 »
Buna seara, tuturor!
Eu sunt happy! Desi am injurat frigul de afara, am descoperit partea frumoasa a statului in statia de autobuz: de frig tre` sa mergi sau sa te misti, asa ca volens nolens si azi am facut macar 7 km pe jos pas intins. Incepe sa imi placa. Energia asta imi da si o stare de bine :P. Va pup si va doresc tuturor noapte buna si fara "sunete" din vecini! cele din propriul dormitor sunt permise :d

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #3359 : Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011, 02:49 »
Toata lumea se simte p-acilea. Numa io sunt nesimtit!  :D