Acum ma simt foarte prost. Imediat o sa plec, o sa am o zi de stat in frig.

Chiar nu voiam sa mai scriu pe-aici; i-am si zis cuiva aseara ca am terminat-o cu forumuiala, dar
niciodata nu reusesc sa fac ce-mi propun, niciodata nu ajung unde vreau sa ajung. Pentru ca ma las dusa de val
si ma izbesc de maluri de nu ma vad! Si tot nu ma trezesc la realitate!
Am intrat doar ca sa spun ca iti multumesc mult, flaviaa. Nu ma supar, cum sa ma supar? Eu chiar ma bucur cand imi scrie cineva. O vorba buna intotdeauna conteaza, mai ales pentru niste suflete ratacite cum ne-am adunat noi pe-aici
Ma uitam intr-o seara pe fereastra: vreo sase-sapte pasari una langa alta - pe o sarma. Si pe urma ma uit pe forum: vreo sase-sapte logati. Nu unul langa altul, cu virgula intre ei.
De ce sunt asa? Nu stiu. Dr Jekyll and Mr Hyde. Sunt persoane in fata carora nu pot sa scot o vorba (numai daca iau o tuica inainte

), dar carora le scriu foarte
slobod. Chiar prea!
Aseara am stat pana la unu noaptea cu un barbat cu Eric. Eric Clapton. Sa ascultati CD-ul CLAPTON din 2010, ca-i ucigator! Asa. Si vorbeam cu o prietena pe mess, de-ale noastre, de fete (cum era jocul ala - flori-fete-filme si baieti!). Mi-a zis la un moment dat ca-s
tare in tastatura (dar si ea e
tare in ziceeeeri, mama-mama!

). N-am intrebat-o in ce sens. Probabil se referea la faptul ca-mi reuseste
performanta sa tastez mai repede decat vorbesc. Pana scria ea un rand, eu scriam paispe (bine, ca-s si nevorbitaaaaa! praf!). Ce e mai rau e ca de cele mai multe ori tastez mai repede decat gandesc!

Sa stii flaviaa ca atunci, cu dansul, n-a fost ideea mea, ci a partenerului meu (domnul acela
mititel, de vreo doi metri) care voia sa-l invarta pe-al tau (domnul acela
subtirel, brunet si cu parul cret). Asa ca am facut ce mi-a zis, n-am vrut sa stau in calea fericirii lor

. Nah, intre ei, baietii, nu ne bagam noi!
flaviaa, zi-i lu ala mic, alb si pufos al tau
ham-ham-haaam din partea mea (stie el ce vreau sa zic

)!
Andromeda, asa ma gandeam si eu. Hai, fa-mi loc in sifonier, ca ma mut la tine!

N-am probleme cu vrajile, nu se lipesc de mine (ca port... lenjeria intima pe dos!

) Stau foarte aproape de santierul catedralei-era-sa-zic-cum. De acolo ni se trag multe prin cartier... S-a dus linistea noastra!
Asa e, cum zici, cu furtunul moale. Eu nu-mi fac probleme d-astea. Daca este, nu-i bai, abia iti trec prin cap alte nazbatii. In natura, nimic nu se pierde, totul se transforma. (eh, am fost suficient de misterioasa?

)
Asa - ce mai era? Bancul cu domnul photo i l-am spus curioasei asa, intre doua tastaturi.
Silviu, p-ala cu biletul in geam nu-l stiu. Neaparat sa mi-l trimiti.
Un weekend placut tuturor!