Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1571574 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #2955 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 10:41 »
la birou. satula de flamanda.
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2956 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 10:43 »
mai razi putin  ;D  - sa se bronzeze si ei  ;D

am ras, putin mai mult. dar era noapte :D
nihil sine deo

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2957 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 15:45 »
ma hranesc din plin, cu mierea din venin ...
nihil sine deo

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #2958 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 15:46 »
si uite asa ramai imuna la miere sau venin! :)
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #2959 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 15:54 »
ma stii cumva ... comuna? :P
imi place, ce altora displace  ;)
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2960 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 22:42 »
   Ma simt putin obosita dupa o delegatie de trei zile la Alba Iulia, Deva si Sibiu....

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2961 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 22:52 »
   Am uitat sa va spun ce era mai important... Ma simt libera... Foarte multe teme de discutie sunt dezbatute pe acest forum, dar despre libertate nu prea se discuta. Ce intelegem prin libertate? Eu una inteleg sa nu depind de nimeni si sa simt, ca si acum, o eliberare a sufletului...

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2962 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 23:45 »
@ luciamanta: Liber inseamna sa fac ce ma taie tartacuta (fara sa dau damage altora, of course), sa am un pic mai multi bani decat acum (sa-mi pot lua cartile lunare fara sa intru in fibrilatii), sa am un liber de 2 zile (polare!) si sa o lalai cu cei dragi pana li se acreste de mutra mea. Cam atat.
Iar acum sunt ca un soarece care a digerat un snop de baterii alcaline Energizer. Si mai trebe sa si dorm, auzi. ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2963 : Miercuri, 14 Septembrie 2011, 23:56 »
cu muzica alaturi  :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2964 : Joi, 15 Septembrie 2011, 11:57 »
la munca - cu o groaza de treaba ( adica multa, nu "thriller"  ;D )  - vine controlul  :o

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #2965 : Joi, 15 Septembrie 2011, 13:24 »
....cu timpul ingramadit!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

julia

• Vizitator
« Răspuns #2966 : Joi, 15 Septembrie 2011, 14:59 »
senina

am ascultat asta:

<iframe width="640" height="385" src="//www.youtube.com/embed/7MM8_XNj76g?fs=1&start=" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2967 : Joi, 15 Septembrie 2011, 16:02 »
@ luciamanta: Liber inseamna sa fac ce ma taie tartacuta (fara sa dau damage altora, of course), sa am un pic mai multi bani decat acum (sa-mi pot lua cartile lunare fara sa intru in fibrilatii), sa am un liber de 2 zile (polare!) si sa o lalai cu cei dragi pana li se acreste de mutra mea. Cam atat.
Iar acum sunt ca un soarece care a digerat un snop de baterii alcaline Energizer. Si mai trebe sa si dorm, auzi. ;D
   Sa inteleg ca ai o zi buna, te simti bine? Apreciez ca esti o fire deschisa si esti plin de haz!

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #2968 : Joi, 15 Septembrie 2011, 21:35 »
Pai ma simt bine cam de la inceputul anului (cu aproximatie - fara ca starea mea de bine sa fie legata de vreun eveniment, de cineva sau Doamne -fereste, de vreo substanta), dat fiind faptul ca am realizat ca-mi mor degeaba prea multi neuroni atunci cand sunt incruntat/crispat/nervos -astea fiind stari existentiale permanente pana atunci. Am realizat ca la un moment dat voi disparea pe pe lumea asta pe care o iau prea in serios si care-mi da cu tifla; am invatat sa deschid ochii la lucrurile mici care ma inconjoara (spanac! suna a superfilosofie). Cel mai tare lucru pe care il fac (nu-mi iese mereu, dar ma straduiesc) e sa ignor timpul, trecerea lui. Duca-se! Ii las pe ceilalti in goana lor nebuna dupa nu-stiu-ce (maruntisuri, sunt sigur) si imi caut in interiorul meu secundele mele luuuuungi...nu stiu cum sa explic, insa viata asta traita in viteza a saptea pe fast-forward, ne consuma enorm suflul vital! Sunt privilegiat ca nu traiesc in Bucuresti sau alt oras mare (si deci zgomotos), sunt undeva aproape, la putini kilometri, in oras doar muncesc. Sper sa nu se supere orasenii pe mine, insa nu m-am putut acomoda niciodata cu orasul...In fine, divaghez. Revenind on-topic, sunt bine, ma simt bine si incerc sa traiesc incet, bucurandu-ma de cele frumoase din jurul meu -care vor disparea, e firesc, asa ca ma bucur sa le observ cat inca mai sunt. Nu le am pe toate, nici pe departe chiar, nici nu mi le doresc pe toate iar daca imi lipseste ceva, il caut. Cum pot, daca pot si (cel mai important!) daca se poate. Daca nu, ma descurc eu cumva si merg in continuare inainte.

Offline balanta

• Hero Member
  • ...sa fiu eu insami
« Răspuns #2969 : Joi, 15 Septembrie 2011, 22:06 »
...sanatoasa gandire bitek!...