Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1571073 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #2925 : Sâmbătă, 03 Septembrie 2011, 22:39 »
Ar trebui sa ma simt (ca) in concediu insa la cat am de munca...Vine ea iarna...

julia

• Vizitator
« Răspuns #2926 : Duminică, 04 Septembrie 2011, 09:52 »
iarna nu-i ca vara

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #2927 : Duminică, 04 Septembrie 2011, 14:53 »
m-am bucurat de libertatea de a dormi pana spre pranz  ;D  ;D ca doar e duminica si......  duminica nu-i ca lunea  ;D 8)

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #2928 : Duminică, 04 Septembrie 2011, 16:07 »
   Ma simt foarte bine. Cand am  programul incarcat si sunt sanatoasa, totul este in regula. Acum imi fac bagajul pentru delegatie. Maine decolez spre Satu mare si Zalau, iar saptamana viitoare am un circuit frumos: Sibiu, Deva si Alba Iulia. O sa fac cu ochiul spre cer, spre Dumnezeu.
   In ultimul timp am stat mai mult pe aeroport si in gara.
   Mi-as dori tare mult sa am posibilitatea de a cunoaste membrii SC din localitatile mentionate mai sus.

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2929 : Luni, 05 Septembrie 2011, 13:16 »
muzicala  :) - m-am "plimbat" un pic pe la muzica si am reascultat de pe acolo  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2930 : Luni, 05 Septembrie 2011, 20:14 »
iarna nu-i ca vara
Asa-i. E mult mai bine chiar!

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2931 : Luni, 05 Septembrie 2011, 21:52 »
contrariata;
dezorientata (? - ei ash...) in declaratii;
nedumerita;
apreciata;
complimentata;
bucuroasa ca nu pot supara decat ... suparaciosii :P;
trista pentru ca fac totul pentru alungarea pesimismu ... lui-(lor) ... si vax albina, mustar florea!
si daca pentru toate acestea imi poate raspunde cineva (?) ...
ce inseamna sindromul lui hitler (?) ... sau pe care l-ar fi avut el, de dictat-ura -or(?) ?

sa ma simt puternica ... pentru cei slabi?
sau ... slaba pentru cei mai puternici decat mine  :-\?

pana una-alta, ma simt ca mine! daca o lupta se sfarseste, razboiul -vietii- pentru mine, nici nu a inceput :D!
nihil sine deo

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2932 : Luni, 05 Septembrie 2011, 22:03 »
un "mix" a la steli  ;D  ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #2933 : Luni, 05 Septembrie 2011, 22:12 »
ai ghicit!
banana, lapte, gheata! :D
nihil sine deo

julia

• Vizitator
« Răspuns #2934 : Marți, 06 Septembrie 2011, 21:31 »
multumesc, bine. dumneavoastra?

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #2935 : Marți, 06 Septembrie 2011, 23:16 »
Rupt. Ma dor oasele. Si cand ma gandesc ca de-abia am inceput (adica starea asta superba o s-o simt vreo doua luni, day by day)...Mda. Concluzie:ma simt ca un prostanac (tinand cont de expresia "Lenea e apanajul oamenilor inteligenti" - la care subscriu si la care voi nazui de-acum incolo. Chiar daca IQ-ul n-o sa-mi creasca, tre`sa fac la un fel cu munca. Chiar, obiectiv de atins: sa stau degeaba. Rectific: sa-mi permit sa nu fac nimic).

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2936 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 00:31 »
Îmbăiată. În seara asta am făcut un circuit în Adriatica. O frumusețe! Ape-ape și băi-băi! Acolo e de mine! Tre' să-mi pun un bilețel MAAARE undeva, ca să nu uit: la anu' , dacă se mai face excursia asta, să mă duc și eu! (Când o s-o întâlnesc pe almi_gabi, o să o-ntreb încet, la ureche, dacă au ajuns și în localitatea aia croată  :-X )

În fapt, sunt ruptă de nesomn. E a treia noapte! Pisica mea, care are 13 ani pisicești, deci cam 64 omenești, e încăldurită. Nu mai suport! Nici eu nu fac așa urât! I-am zis să nu mai miaune la ușă, că am făcut-o și eu și nu vine nimeni!  >:(

silviu

• Vizitator
« Răspuns #2937 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 09:58 »
bucuros! :) am scapat de amigdalita acuta cu ajutorul ciprinolului. acum am un junghi intercostal. ce ti-e si cu tineretea asta...

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #2938 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 11:47 »
...... În seara asta am făcut un circuit în Adriatica. .....

vezi verso - vreau sa zic Adriatica  ;D

bucuros! :) am scapat de amigdalita acuta cu ajutorul ciprinolului. acum am un junghi intercostal. ce ti-e si cu tineretea asta...

ehee - taica silviule - e bine cat inca mai simti  ;D  ;D  8)

on topic : am reusit sa am prima zi naspa de cand am revenit din concediu - cred ca de vina este ploaia  ???

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #2939 : Miercuri, 07 Septembrie 2011, 13:07 »
 :) Îhî! Și pe față și pe verso. Mai întreba unu' pă net Cum pot scrie în word o pagină și pe față și pe verso?  :o   What does this button do?!?! (mă rog, mi se pare că poți să setezi marginea o călcătură moale, una tare).

Azi mă simt foarte tehnică, întrucât yeah!!! mi-am instalat router wireless de 300 de... padele și pagăi. Să curgă internetu'n valuri, să navigăm pe el! De mâine, în valurile Dunării, Razelmului și mării (asta, a noastră, că până la Adriatica mai tre' să pun ban pă ban). De acum, pot să-mi iau forumu' și în bucătărie  8) , ca să nu mi se mai ardă bulionu' ca aseară!