La jumătatea drumului spre bucuresti ,,,,ma gândeam ca de 3 ani ma aflu tot ....pe siteurile de socializare :-) pe când acum n ani eram mult mai hotarat,,,,,,,:-) azi ne am cunoscut ,peste 10 luni s a intamplat minunea ,,,ori e dragoste la prima vedere ori nu va fi nicicând, cauti acul in carul cu fin sau cum ar spune Maria ,,less is more'' ori si viceversa e valabilă,,,,poate sa ti ureze cineva tot binele din lume daca tu nu vezi pădurea din cauza copacului e acelasi lucru cu a nu vedea pomul din cauza pădurii,,,va plictisesc? Am uneori impresia ca lumea s a adunat aici pentru a se pregati a face fata cât mai bine caii pe care a ales o acea de a fi un single iar eu sunt gata sa sterg tot cu buretele si sa o apuc pe altdrum .Dupa 20 de ani in care nu am spus la nimeni ca o iubesc numai pe ea a sosit momentul sa spun ADIO!adio marea mea iubire,MARE:-):-):-):-)?orice comentariu sau corectura sunt binevenite,,orice schimbare e posibila :-)adica sa plec la bucuresti si sa ma trezesc la ploiesti ,,,ca tot trebuia sa plec sambata si m-am pus pe drum de vineri: orice neîntelegere o pot explica,ln particular:-) apropos cine iese diseară la universitate? e acolo un pub de artisti, nu stiu cum ii zice dar il gasesc:-)