Sărbători fericite eEd! Nu te mai tăia că e pericol de infecție. Si, tot nu trece...
Mă simt putin epuizată. Am fost în 3 (fete) la shopping. O experiență pe care, promit n-o voi mai repeta. Sorry dragelor, că îmi sunteti prietene.
Una vrea să caște gura la vitrine, alta caută ceva ce nu-și va cumpăra, sau nu azi, dar așteaptă o inspirație, alta, adică eu, bate din picior că ea știe ce vrea sa cumpere si nu e in partea aia market, unde si privitul e scump, că pierzi vremea. Una merge parcă stă, alta parcă se duce înapoi, cealaltă simte că ar fi ajuns pe ajuns pe jos în celălalt capăt de oraș de la ultimii 3 metri încoace.

Rareori mi se intamplă si mie să mi se pară incitant si excitant privitul, dar de obicei sunt in cautare de ceva si mai pierd vremea pana găsesc cea mai bună optiune. Prefer să merg țintit, să văd dacă îmi convine si sa iau, sau nu, dar să plec.
În fine. sunt epuizată, că pana la urmă nu mi-a mai tihnit cockteilul de după, si am stat mai mult între magazine decât unde aș fi avut treabă. Deci, rămâne stabilit, merg singură la cumpărături sau în maxim 2, când ritmurile sunt mai lesne de armonizat.