Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1572878 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Mari_a

• Vizitator
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7395 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 13:46 »
Mie-mi spui?!  :giggle:  Iar mi-am cumparat de mancare de o sa-mi ajunga pana-n... februarie!  ;D  Mai trebuie si preparata, insa - vorba Simonei Catrina - "cand esti singur, viata si sarmalele n-au sens!"  :buck2:
Dupa ce m-am divortat, m-am invatat greu sa nu mai gatesc oale intregi si de paishpe feluri - mai bine zis m-am dezvatat! Acum de cand nici fiica-mea nu mai e p-aici, nu o data ma trezesc intrebandu-ma: "cine/cand va manca tot ce-i aici?". La Craciunul trecut, la fel: am umplut frigiderul si... in cateva zile am plecat la Geoagiu. Cand m-am intors, am aruncat tot.
O sa le fac nepotilor mei un tort din asta, dar.. nu cred ca am indemanarea sa fac atâţia mosi! Dar vreo 3-4-5 tot fac!  :D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #7396 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 13:52 »
eh, bun asa! ca o furnicuta ... provizii pentru toata iarna !  :giggle: eu zic sa ne deschidem o toneta cu produse calde in centrul vechi - sarmalute, mamaliguta, placinte etc - cred ca am avea succes. ;D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #7397 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 13:53 »
Da, da, nu-i o idee rea!  ;D

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #7398 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 13:56 »
wow, ce tort fain - ma inscriu si eu la categoria nepoti !!!  :thumbup:
am fugit ca altfel ma prinde seara pe aici  :D

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #7399 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 14:41 »
Eu mai stau... Am asteptat sa se faca 10, sa se lumineze in... nordu' Iuropi... acum... in juma' de ora se va intuneca...
Cum sa ma simt acum?!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7400 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 15:59 »
Dupa ce m-am divortat, m-am invatat greu sa nu mai gatesc oale intregi si de paishpe feluri - mai bine zis m-am dezvatat! Acum de cand nici fiica-mea nu mai e p-aici, nu o data ma trezesc intrebandu-ma: "cine/cand va manca tot ce-i aici?".
pei, de egzemplu, io! mananc io tot ce-i pe-acolo ^-^

nickescool

• Vizitator
« Răspuns #7401 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 16:33 »
Eu mai stau... Am asteptat sa se faca 10, sa se lumineze in... nordu' Iuropi... acum... in juma' de ora se va intuneca...
Cum sa ma simt acum?!

Depresiva :) esti in Suedia deja,,,,

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #7402 : Sâmbătă, 14 Decembrie 2013, 17:04 »
Doamne fereste, Nick!!!  ::)    Doar ingrijorata! Si nerabdatoare!  :D

pei, de egzemplu, io! mananc io tot ce-i pe-acolo ^-^

Silviuuuuuuu!  :2funny:    (primul impuls a fost sa-ti raspund ca "numai daca ma iei cu acte"   ; bine ca m-am abtinut, ca iar ne trezeam cu vreo gluma d-aia de 1 Aprilie!)

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #7403 : Duminică, 15 Decembrie 2013, 01:02 »
....bine ca m-am abtinut, ca iar ne trezeam cu vreo gluma d-aia de 1 Aprilie!)
Recunosc ca am facut o gluma proasta. De cele mai multe ori am facut aici speculatii pana la limita absurdului pentru a contraria si a starni reactii ... dar nu pentru a enerva sau supara ci din nevoia de socializare. Dupa cum s-a putut observa nu intotdeuana am reusit, de cele mai multe ori am vorbit singura.

Mari_a

• Vizitator
« Răspuns #7404 : Duminică, 15 Decembrie 2013, 08:20 »
Nu s-a suparat nimeni, eu una doar m-am mirat de unde flotarea logica, iar lui silviu sunt convinsa ca i-a placut, ca uite-l cum se invita la sarmale!  ;D
Hai, aprilia, sa socializam off line, mi-au zis fetele ca te-au anuntat, te asteptam azi la 5.  :)

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7405 : Duminică, 15 Decembrie 2013, 16:10 »
Silviuuuuuuu!  :2funny:    (primul impuls a fost sa-ti raspund ca "numai daca ma iei cu acte"
n-as putea sa te iau fara acte? ;D stam in drum de-un act? :-\

silviu

• Vizitator
« Răspuns #7406 : Duminică, 15 Decembrie 2013, 20:14 »
suparat! porcul meu a avut soriciul cam tare >:(

Offline eEduard

• Full Member
  • Mesaje postate: 248
« Răspuns #7407 : Miercuri, 18 Decembrie 2013, 16:03 »
Recunosc ca am facut o gluma proasta. De cele mai multe ori am facut aici speculatii pana la limita absurdului pentru a contraria si a starni reactii ... dar nu pentru a enerva sau supara ci din nevoia de socializare. Dupa cum s-a putut observa nu intotdeuana am reusit, de cele mai multe ori am vorbit singura.

AHA!!! Bănuiam eu! De asta nici nu te-am lăsat...singură.  :blush: Într-adevăr la stârnit reacții...ce e al tău e pus deoparte.  :flori:

„Afara-i frig și e-nnorat
În sobă arde mama
De lustră tata-i spânzurat
Iar eu mă tai cu lama”

Au venit sărbătorile...ieeee!  :yeah:

Sărbători fericite SC!  :love:
„Between two evils, I always pick the one I never tried before.” - Mae West

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7408 : Miercuri, 18 Decembrie 2013, 19:32 »
Sărbători fericite eEd! Nu te mai tăia că e pericol de infecție. Si, tot nu trece...

Mă simt putin epuizată. Am fost în 3 (fete) la shopping. O experiență pe care, promit n-o voi mai repeta. Sorry dragelor, că îmi sunteti prietene.
Una vrea să caște gura la vitrine, alta caută ceva ce nu-și va cumpăra, sau nu azi, dar așteaptă o inspirație, alta, adică eu, bate din picior că ea știe ce vrea sa cumpere si nu e in partea aia market, unde si privitul e scump, că pierzi vremea.  Una merge parcă stă, alta parcă se duce înapoi, cealaltă simte că ar fi ajuns pe ajuns pe jos în celălalt capăt de oraș de la ultimii 3 metri încoace. :slap:

Rareori mi se intamplă si mie să mi se pară incitant si excitant privitul, dar de obicei sunt in cautare de ceva si mai pierd vremea pana găsesc cea mai bună optiune. Prefer să merg țintit, să văd dacă îmi convine si sa iau, sau nu, dar să plec.

În fine. sunt epuizată, că pana la urmă nu mi-a mai tihnit cockteilul de după, si am stat mai mult între magazine decât unde aș fi avut treabă. Deci, rămâne stabilit, merg singură la cumpărături sau în maxim 2, când ritmurile sunt mai lesne de armonizat. :crazy2:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7409 : Joi, 19 Decembrie 2013, 09:04 »
insomniacă, agitată, pe la 4 dimineața.
siderată de împlinirea unui presentiment, care de fapt era o intuitie, care de fapt era o deducție logică.! :faint:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.