Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574239 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7230 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 11:11 »
un pic din toate – si lenesa si cu  chef de  plimbare si melancolica si voioasa .....  :)
o fi asa pentru ca e miercuri !??

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #7231 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 14:35 »
Relaxata, bine dispusa, deschisa, comunicativa  :)
Si … vreau sa va spun ce am inteles io  :D :  poti sa fii o femeie puternica fara sa fii o femeie dura dar … o femeie dura intotdeauna este si o femeie puternica.
Si o femeie puternica care trece peste momentele grele din viata cu veselie si umor se numeste femeie puternica, pe cand o femeie puternica constienta de valoarea ei, sigura pe ea, care urmareste un tel in viata, este o femeie dura.  Atunci o femeie dura este mai mult decat o femeie puternica … nu ?! Sau doar daca femeia dura are veselie si umor se numeste puternica ? Altfel ramanand doar dura ?  ???
Dar cum se numeste o femeie puternica care sufera de anxietate si atacuri de panica ? Mai poate fi considerata ea o femeie puternica ? … cred ca femeile dure nu sufera de atacuri de  panica… de aici pot deduce ca femeile puternice sunt mai sensibile si mai feminine decat cele dure si au mai multa nevoie de afectiune …
 :angel:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7232 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 14:45 »
aprilie, de ce vrei să-ți schimbi starea?!

pe mine nu mă mai prinzi  în analize pe text sau în discuții cu iz de polemică.
am învățat că, uneori oamenii înțeleg doar ce le susține teoria, iar argumentele sunt alese cu grijă pentru a o consolida. valabil si pentu mine, sigur că da.

știi si tu, discutia e amplă și nuanțele sunt variate, nici n-ar putea fi cuprinse într-o discuție pe un forum, mai ales că suntem offtopic.
Până la urmă acceptiunile unui cuvânt sunt diferite. Intrebarea e, pentru fiecare dintre noi - dacă și pentru ce ai nevoie de această...etichetă a femeii puternice. La ce folosește, în ce context? Merită să o investim cu valoare si să ne purtăm conform ei? Sau merită să ii tot reconfigurăm continutul ca să ni se potrivească?

Adică ajungem la rolul amintit de noiembrie.

Mă simt aproape de...vârful muntelui. almi_gabi, sigur că am înțeles că ai....înțeles. si, da mi-a plăcut analogia ta.
si, da...mă simt în situația să recunosc - e cazul să îmi revizuiesc stilul de comunicare. Cuvântele cheie ar fi - succint, sintetic  :fight:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7233 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 15:31 »
aprilie, de ce vrei să-ți schimbi starea?!

pe mine nu mă mai prinzi  în analize pe text sau în discuții cu iz de polemică.

Imi trebuie mai mult decat o replica ostila pe un forum ca sa imi schimb starea de buna dispozitie … ;)
Analiza pe text am facut-o din amuzament, chiar eu mi-am demontat rationamentul superficial in timp ce il scriam … dar l-am postat constienta fiind  de controversele pe care fiecare postare a mea le genereaza … si continuu sa ma amuz … ma amuz de fiecare data de interpretarile pe care le dati postarilor mele si raman uneori perplexa de intorsaturile neasteptate pe care le iau niste discutii si glume nevinovate … Dar perseverez, poate invat ceva din exercitiul asta de a comunica pe un forum …

Offline noiembrie

• Hero Member
  • Mesaje postate: 759
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #7234 : Joi, 12 Septembrie 2013, 09:37 »
Putin neinteleasa...sau poate putin gresit de unii, e normal, m-asteptam sa fie asa...!
Totul tine de perceptia noastra, de ce am adunat in suflet, cat de deschisi putem fi, cat dam si mai ales
 cat asteptam sa primim !Multumesc, cu drag, celor ce-mi scriu dar si celor ce n-o fac dar imi inteleg gandul !

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #7235 : Joi, 12 Septembrie 2013, 15:21 »
uimita -am plecat de acasa dupa nisthe'  cumparaturi si am venit inapoi cu altele  :slap:
mah - si de fiecare data zic ca fac lista si iau doar ce e scris acolo.....

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #7236 : Joi, 12 Septembrie 2013, 15:31 »
Eu ma simt bine acum, ca si altii fac la cumparaturi ca mine.
Data viitoare lasa cardul acasa, doar putini bani...si sigur nu se mai intampla asa ! :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
« Răspuns #7237 : Joi, 12 Septembrie 2013, 15:32 »
am incercat si am lasat juma' de cos la casa !!!  :giggle:

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #7238 : Joi, 12 Septembrie 2013, 21:22 »
nervos, iar a cazut semnalul la TV si Net unde stau  |o

legat de cumparaturi, de asta eu nu merg la cumparaturi decat in caz de forta majora :))) adica nu mai des de 1 data / luna, atunci cand cumpar mai mult pt caine decat pt mine :)))
Iubirea nu se poate măsura, dar poți s-o dăruiești fără măsură...

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #7239 : Joi, 12 Septembrie 2013, 21:48 »
si nici din auzite/recomandate călduros de pe forumuri, nu-i așa dianna? :whistle:

voința si speranța că o să fie bine cândva sunt medicamente in sine.
doar că...din altă perspectiva - speranța că va fi bine și voința de a face schimbări în raportarea ta la amintiri și în acțiunile tale din prezent.

dragelor, multumesc pentru grija purtata! sincer, de mult nu am simtit ca cineva imi poarta de grija sau se gandeste sa imi dea si mie un sfat! in general toata lumea se bazeaza pe mine, toti depind cumva de mine... mai ales la job.

in alta ordine de idei, nu am luat, nu iau si nici nu intentionez sa iau pastile - medicamente pentru a scapa de aceasta stare!
sfaturile voastre sunt intr-adevar adevarate retete, trebuie doar sa incep sa administrez aceste "pastile" :)

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7240 : Vineri, 13 Septembrie 2013, 07:06 »
rokos, lasa-te răsfățat, că nu se știe cât ține, poate nici 3 zile. :giggle:

dar, cel mai bine e să îți scrii propria rețetă, chiar dacă te mai inspiri si din ale altora. numai că vezi tu, rețetele astea se cer mereu rescrise, ajustate, adaptate la noua realitate a fiecărei zile sau etape din viața noastră. :flori:

mă simt cam...plouată, dar mă tratez :)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #7241 : Vineri, 13 Septembrie 2013, 09:03 »
Buna, deja il rasfatam de mai mult de 3 zile...are potential...
Faptul ca astepti si citesti ce scriem e semn bun, incet te rupi de gandurile rele
te desprinzi din lat, ca si un animal ranit...urmeaza ritualul pe care-l sti...(cu linsul ranilor)
sper sa nu starnesc comentarii...si te luam cu noi la cumparaturi.... :-\

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #7242 : Vineri, 13 Septembrie 2013, 23:19 »
dar ce rasfat :)
da.. probabil aveti dreptate, nu pot decat sa va cred pe cuvant deocamdata  :kissing:

la cumparaturi nici o sansa! :-\

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #7243 : Sâmbătă, 14 Septembrie 2013, 21:01 »
Fericita! A reinceput emisiunea mea favorita de divertisment "Te cunosc de undeva"  :yeah: Este o emisiune pozitiva 100%, singura care ma scoate din orice stare proasta pe care as avea-o... Atat vedetele care concureaza cat si cele din juriu sunt niste ... nebuni frumosi si talentati  :applause:

Offline noiembrie

• Hero Member
« Răspuns #7244 : Luni, 16 Septembrie 2013, 11:31 »
Am ascultat cele" 50 de SFATURI de la un copac "si ma inclin din nou, a cata oara in fata vietii, prin multitudinea ei de forme.
Adevarat ca acum ceva vreme, poate in primavara, putin depasita de emotii si evenimente,am simtit nevoia sa inteleg...mai mult!
Asa l-am gasit pe prietenul meu...copacul !Doar ca nici el nu e singur...sunt 2 !La km. zero, in inima capitalei , 2 platani
maiestuosi, de o rara frumusete,va asteapta cu drag, pe toti ! :)