Autor Subiect: Cum te simti acum?  (Citit de 1574254 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
Re: Cum te simti acum?
« Răspuns #7215 : Marți, 10 Septembrie 2013, 17:21 »
Da, inteleg ce spui ... dar ma gandeam si ca uneori, ca sa poti sa fii puternic afisezi o anumita duritate fata de ceilalti, prost primita si inteleasa si care ti se intoarce impotriva ca un bumerang ...

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #7216 : Marți, 10 Septembrie 2013, 20:22 »
eu, probabil nici ceilalti care o văd în mine, nu asociez puterea cu duritatea. mai degrabă cu capacitatea de a trece peste momentele dificile, cu umor și veselie sau, dacă nu se poate, fără văicăreli si fără să ceri atentia si ajutorul tuturor.
Cu o anumită...independență emotională.
A, da, si mai ales cu o anumită rezistență la șocuri, care te ajută să rămâi cu mintea întreagă, cu o atitudine de încrederea și speranța.
Viața e grea, viața e frumoasă, de noi depinde dacă mușcăm din ea cu poftă și bucuria de a trăi.
Dixit!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #7217 : Marți, 10 Septembrie 2013, 22:31 »
Mă simt prietenoasă si sfătoasă. Cu ceilalți ::)

rokos - se zice că înaintea morții ni se derulează tot filmul vieții înaintea ochilor. O fi si la tine un fel de derulare înaintea morții unei etape, de care ai nevoie ca sa te simti pregătit sa lasi să înceapă o alta oO

rokada aia cred că e bine să înceapă cu nopți de somn adanc, profund si sanatos. Nu poti sa ai nopti pline, cand esti frământat de tristețe, cu sufletul în trecut si epuizat  :coolsmiley:

heiii, si uita-te mai cu atenție, sigur găsești medicamentele. sunt permanent în stoc, cu capacitate de autoregenerare. Iar doctorul cel mai bun...tu ești :flori:
nopti de somn adanc... ce-s alea...? nopti pe un pat mare si gol, pe o perna rece si patura mult prea mare pt 1 persoana...
medicamente am incercat deja, de cateva luni le testez...
dar la orice pas ma izbesc de trecut... am schimbat pana si orasul, dar degeaba, drumul parcurs de la iasi la bucuresti 1 data la 3-4 saptamani este parca o derulare de amintiri... trec pe langa atatea locuri frumoase si atatea amintiri care ma leaga de TRECUT...

Buna dimi....ce mai sarim cand un semen (sau nu) ne plange pe umar....!
Dupa cate vad eu, baiatul asta nu e vindecat de loc, ce sa mai vorbim de convalescenta....!
Trebuie musai..dus la doctor, daca vrea si el, eventual la terapie intensiva....noi suntem
dupa....cu recuperarea...! *|*
Unde e terapia intensiva?? vreau si eu acolo... sa fii intr-o coma indusa... un somn care sa te linisteasca o vreme, sa vindece tot!
Iubirea nu se poate măsura, dar poți s-o dăruiești fără măsură...

Offline Simonne

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #7218 : Marți, 10 Septembrie 2013, 22:33 »
On topic: I feel goooood!!!!  *|* *|* *|*
Am fost la sala, nu stiu de ce nu ma duc mai des  :whistle:

mă simt perplexă și depășită de situație - viața mea e într-un acord total, personal și profesional, sub semnul lucrurilor descrise ca sigure, dar fără timp de făptuire și întamplare precizat

wonderland, eu nu am inteles cum vine asta (poate ai mai scris despre tine si n-am citit).....e in acord sau nu e in acord? chiar si un inceput de acord e mai bine decat o lipsa totala...cum simt acum ca e in viata mea   :(

cat despre femei puternice....sunt sigura nu auziti degeaba complimentul acesta din partea celorlalti :)

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #7219 : Marți, 10 Septembrie 2013, 22:35 »
Draga mea, tu esti o puternica, la tine batistele nu sunt bune nici pe post de steag alb....
oameni ca tine nu se predau...ci lupta cu infiorare chiar si in ring, dupa cum zici.
Eu m-am trezit in gand cu tine si acum esti forta mea !
Iar pe Rokos nu-l pot speria atat de usor, el are viata innainte, fetele vor curge rauri....!

eu nu ma sperii usor de nimic, dimpotriva! :)
toata lumea are viata inainte, si daca se termina viata asta va incepe alta! poate mai frumoasa :)
fetele probabil vor curge rau cum zici si tu, doar ca pana atunci eu probabil voi merge paralel cu raul...

Offline rokos

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #7220 : Marți, 10 Septembrie 2013, 22:57 »
Apropos, voi ce intelegeti prin "'femeie puternica" ? De 5 ani tot aud spunandu-mi-se ca sunt puternica si ... numai eu stiu, intre cei 4 pereti ai camerei mele, cat de ... "femeie puternica" ma simt ...
o femeie puternica este aceea care poate fi oricand independenta din toate punctele de vedere, are un cuvant de spus atunci cand e vorba de viata ei dar si de cea a apropiatilor.
totodata, ea stie ce vrea, are un tel in viata, si ia in calcul oricand un "plan B", nu este luata aproape niciodata pe nepregatite!
ea iubeste cu pasiune partenerul dar numai daca ii este si ei rasplatita dragostea si grija, deci nu o face neconditionat.
in rest , cred ca mai sunt multe altele de zis, pe langa ce ati spus si voi deja...

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #7221 : Marți, 10 Septembrie 2013, 23:39 »
am schimbat pana si orasul, dar degeaba, drumul parcurs de la iasi la bucuresti 1 data la 3-4 saptamani este parca o derulare de amintiri... trec pe langa atatea locuri frumoase si atatea amintiri care ma leaga de TRECUT...
vezi, deci n-ai facut chiar tot.....schimba drumul...urca-te in avion de la Iasi la Bucuresti si poate ai sa fi preocupat de altceva! Hai ca mai e putin si vezi si luminita!!! Si daca n-ai sa o vezi, iote asa  :fight: te palesc!!!! ;) ::) :tickedoff:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7222 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 07:13 »
vai de mine, rokos, eu nu vorbeam de pastile din cutiutele de pe raftul farmaciilor. alea nu recomand, nici nu le agreez.
Io ziceam de pastile de înțelepciune - din alea care își iau substanța activă din lecțiile de viață.
Amintirile sunt in tine, deci oriunde te-ai duce, ele nu vor dispărea. Să fugi de ele e o amăgire. Să stai în calea lor, fie și a celor care te aruncă în suferință - cam asta e terapia intensivă. Ca să poți încheia si sa îți dai seama cum mergi mai departe, fără să fugi.

nu stiu la ce s-a gandit dauina (pentru care am doar zambete si un :kissing:)- s-o fi gândit că dacă ești pe aici ești mai aproape de vindecare, ori s-o fi gândit ca mai ai putin si faci 50 de postări si poti vedea ce se întamplă prin grupul SC București, unde  poti sa găsești oportunități sa fii preocupat si de altceva :whistle:

ce spui tu de femei puternice se potrivește mai mult femeilor dure, în opinia mea.

Simonne welcome in clubul pasionatilor de sală. dacă sala ta e tot aerobică, te invit să nu ma lasi singură pe http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1548.msg100155.html#new  :dance:

Si, da, ai si tu dreptate, orice acord e mai bun decât un dezacord  :2funny:

Fetele, din calendar sau din afara lui, hai că m-ați înveselit cu pastilele voastre colorate si înțelepte :bow:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #7223 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 07:35 »
Citat din: wonderland link=topic=154.msg100259#msg100259 date=13788727
 :kissing:
[/quote
me to.. :kissing:
on topic...gata de drum..; de inca unu'.... :faint:

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7224 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 07:42 »
Măi, dar ducăreață mai ești  :tomato: M-ar apuca invidia, dar nu mă lasă admirația.
Dar, sper că nu fugi de ceva ci spre...ceva. Importantă perspectiva asta, doar că nu ni se așează singură în cale, tot noi tre să căutăm și să variem unghiurile (asta e ...indirectă, spre rokos  ;) )

Mă simt relaxată și pregătită să las lucrurile să se întâmple în ritmul lor. Să vedem cât mă ține. :coolsmiley:

dianna

• Vizitator
« Răspuns #7225 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 09:32 »
medicamente am incercat deja, de cateva luni le testez...

vai de mine, rokos, eu nu vorbeam de pastile din cutiutele de pe raftul farmaciilor. alea nu recomand, nici nu le agreez.

Eu le recomand calduros, daca altfel chiar nu se poate. Dar numai si numai si numai daca sunt prescrise de un doctor, nu de farmacista, nu din auzite, si numai impreuna cu vointa si speranta ca o sa fie bine candva.

On topic: Ma simt putin invidioasa pe dauina :)

Offline dauina

• Hero Member
« Răspuns #7226 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 09:36 »
On topic: Ma simt putin invidioasa pe dauina :)
Diana, nu fi....crede-ma ca azi nu ai nici un motiv; e doar un drum de ...job, ca toate cele din ultimele zile, saptamani...

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7227 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 09:41 »
Eu le recomand calduros, daca altfel chiar nu se poate. Dar numai si numai si numai daca sunt prescrise de un doctor, nu de farmacista, nu din auzite, si numai impreuna cu vointa si speranta ca o sa fie bine candva.

si nici din auzite/recomandate călduros de pe forumuri, nu-i așa dianna? :whistle:

voința si speranța că o să fie bine cândva sunt medicamente in sine.
doar că...din altă perspectiva - speranța că va fi bine și voința de a face schimbări în raportarea ta la amintiri și în acțiunile tale din prezent.

dianna

• Vizitator
« Răspuns #7228 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 09:57 »
Ce vreau sa spun este ca vointa, speranta, gandirea pozitiva, etc. uneori nu sunt suficiente.

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #7229 : Miercuri, 11 Septembrie 2013, 10:12 »
cum bine spuneai tu, să lăsăm medicii să decidă asta :flori:
asa ca, să ne alegem cu grijă doctorii si sa ne folosim si de dreptul la ...a doua opinie.