Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1656/1680) > >>

Nina Petre:
Ai toata increderea ca daca as fi vrut sa musc ti-ar fi cazut instant mustata aia cu conotatii sinistre...dar n-am zis decat ca textul tau e mai putin inspirat ca altadata...restul ti l-ai cerut singur.

oviarad:
Discutiile astea imi aduc aminte de mine si Iustin  ;D, iar in Apuseni ne-am simtit foarte bine impreuna, nu Iustin? Va recomand o iesire in care sa va cunoasteti sa vedeti ce simplu e totul apoi.  :D

wonderland:
Oviarad, ce ai cu Iustin? Stii ca nu-i place sa fie adus in discutie :) Si, in general, comparatiile nu-s bune. Oamenii sunt unici.

Nina, ceva te-a suparat. Sincer, nici eu n-am inteles ce. E drept ca citesc mai pe fuga, poate mi-a scapat ceva.
Costi pare asa prietenos si entuziasmat, mai ales dupa prima lui iesire in Maramures, cred ca mai ramane sa ne acomodam noi la stilul lui.
Da poza la avatar chiar ar putea sa o schimbe.  :slap:Nu cred ca-l reprezinta.  ::)

wonderland:
Ambivalenta:
Pe de o parte, ca o printesa aparata de un cavaler in armura. Da, Laur, te-ai procopsit si cu aceasta perceptie. :giggle: :kissing:
Ca sa nu mai vorbesc de modul clar, plastic si sintetic in care ai prezentat ce e dezirabil sau nu pe aici. (mereu am invidiat capacitatea de sinteza, care cica, totusi e apanajul masculinului, nu femininului, asta e)
Pe de alta parte, parca te-as si certa oleaca (e nevoie de traducere?)  pentru ca ai rascolit jarul. Desi, inclin sa cred ca ai avut aceeasi senzatie: ca una se afirma, alta se face.
Hai ca se va cerne sita!

Laur:

--- Citat din: costi31 din Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 14:50 ---... cand esti vesela si bine-dispusa de feedback-urile de pe forum  :laugh: cu toate ca nu-mi dau seama cu ce te incanta asa de tare... ( tare-s curios ) ...

--- Terminare citat ---
Hai sa dezleg misterul ;) De la asta i s-a tras lui Costi, mica mustruluiala. :) Uite Alis, ca si Nina are armura de cavaler.

--- Citat din: wonderland din Marți, 26 Iunie 2018, 07:34 ---Pe de alta parte, parca te-as si certa oleaca (e nevoie de traducere?)  pentru ca ai rascolit jarul. Desi, inclin sa cred ca ai avut aceeasi senzatie: ca una se afirma, alta se face.

--- Terminare citat ---
de parca am evitat eu vreodata sa ma joc cu jarul :magic:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă