Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
wonderland:
Hai sa vedem costi31, daca am inteles: te simti ingrijorat ca abandonezi catelul 2 saptamani. Te temi ca nu-ti va simti lipsa si ca se va distra fara tine. ;D
A, si am inteles si mai bine dupa ce m-am dus pe link. De fapt era un soi de indemn la schimbare din buna-n rea :). Multumesc. :angel:
Sunt incantata, pentru ca efervescenta pe forum e un semn ca sunt suficienti oameni care au inteles conceptul si se simt parte din el, oferind, astfel si un model pentru cei nou-intrati.
Model, in cel mai propriu si simplu sens: adica cei noi vad ce se intampla si invata, fara explicatii, cum sa procedeze la randul lor.
Cred ca te-ai asigurat ca Tudi are un stapan de substitut bun, asa ca Vacanta placuta!
PS - Noiembrie am fost suficient de dragalasa?
(dar vezi ca zice Costi ca nu e bine sa fim bune. Cica tre sa devenim fete rele. In sensul din articolul linkuit de el)
wonderland:
--- Citat din: Rentzi din Duminică, 03 Iunie 2018, 23:37 ---De obicei se salveaza pe undeva unde nu te astepti cu o denumire la care nu te astepti (daca nu apucasei sa numesti tu respectivul document). Poate fi un sir de cfre si/sau litere urmata de extensia aferenta programului. Cauta dupa aceasta extensie.
O alta posibila solutie: deschide programul pe care il foloseai apoi tasteaza simultan ctrl+sift+T, vezi daca se deschide ecranul precedent.
--- Terminare citat ---
Rentzi mi-a scapat la acel moment recomandarea ta, dar mi-am notat-o pentru data viitoare. :hammer: Multumesc.
costi31:
--- Citat din: Nina Petre din Sâmbătă, 23 Iunie 2018, 15:54 ---Nu s-a vrut o invitatie la tacere ci doar la o previzualizare inainte de a posta ceva, daca-ti suna bine si a doua oara aia e, daca nu, mai bine nu...Vacanta placuta, Costi31!
--- Terminare citat ---
L-am mancat pe ''U '' de la '' plouata'' ....ufff...daca la asta te referi scuze ! se mai intampla ! :police:
Posibil sa mai gresesc uneori , daca-i de altceva poti sa-mi spui ca nu ma supar...
Mai tarziu am scris Wanderland in loc de Wonderland...
Macar sa stiu ce-ai vrut sa spui... :idiot2:
Nina Petre:
Nu mi-as permite vreodata sa taxez pe cineva pentru greseli gramaticale fiindca eu insami am destule la activ din graba sau nestiinta. Despre continut era vorba...dar daca nu ti-ai dat seama singur devine destul de complicat sa-ti explic eu cat de familiar iti poti permite sa fii intr-un context sau cum sa eviti ca pe textul tau sa se poata face niste asocieri cu tenta jignitoare...
Raman la parerea ca mai bine intri pe forum cand ai ceva de zis decat sa intri ca sa te afli in treaba si asta nu ar trebui sa alunge pe nimeni, dimpotriva.
costi31:
Multumesc pt. raspuns Nina Petre , asa voi face , chiar daca nu m-am gandit sa fac vre-o aluzie de nici un fel ( sigur era neinteresant ce-am postat acolo ) oricum daca-i sa despart firu-n 4 inteleg ca nu am cum sa-nteleg :coolsmiley:
On topic : '' sa nu se mai mire nimeni ca maru-i muscat pe toate partile '' :-X
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă