Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1657/1680) > >>

Nina Petre:
Multumesc, Laur! In sfarsit, cineva care a citit la modul obiectiv ce-am scris si-a inteles fix ce-am vrut sa spun. ‘Noi, femeile, avem darul...’  :) nu, nu asta am vrut sa spun...ci faptul ca uneori, noi, femeile, simtim ura si vedem can-can acolo unde chiar nu e... 

Sorrin:

Nu stiu unde să-l pun altundeva, tocmai l-am văzut, e cutremurător.  Enjoy, the way I feel now!☺

Sorrin:
Cel puțin ultimele minute și coloana sonoră.

În altă ordine de idei, e foarte tare ideea să tastezi într-un forum pentru oameni singuri. E ca un fel de tratament.

În rest, cu picioarele aproape de Pământ. 
Respect!

Sorrin:
M-am întors din Norvegia ferm convins că țara aia e un mare spital. Chiar e. Tehnologia e un fel de spital, ne acaparează umanul, sub paravanul tratamentului...dar nu! Ce se întâmplă aici are rigoare spirituală.  Doamne, vă mulțumesc, nu am mai scris așa, de foarte multă vreme!

Nina Petre:
Entuziasmul e bine venit si reconfortant, bine-ai venit impreuna cu el, Sorin!
Sper sa nu ti-l pierzi nici cand vei ajunge ca mine, la 100 de postari!
Forumul, rece si obiectiv, zice ca ma vrea full member, comunitatea insa e diversa, nu stiu de fapt daca imi acorda sau nu statutul...de multe ori traim bucurii impreuna, uneori nu ne intelegem prea bine...Sunt sigura ca unii ma plac, altii nu. Dar cred ca e foarte bine asa, sa fim diversi, complicati, buni, rai, frumosi...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă