Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
PGabriela:
Tuturor userilor SINGLESCAMP - urez
LA MULTI ANI!
almi_gabi:
multa liniste prin jur!! nu se aude nici un zgomot in cartier, de obicei se mai trezea cate unul cu o petarda asa de inceput de an pe la ora asta! ;)
NICOLAE:
Buna ziua tuturor,
sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.Va doresc tuturor un an nou cat mai bun! La multi ani!(quote from Meleia)
La multi ani tuturor,
si tie Meleia,sper sa fie un an diferit pentru tine aici alaturi de ceilalti membri SC.
Geta D:
La multi ani si numai bucurii in noul an!
Ma simt sigura si puternica pe propriile mele forte. Am petrecut noaptea dintre ani in casa cu animalele mele care imi sunt alaturi tot timpul anului. A fost o noapte in care nu am plans si in care am gasit liniste si pace in sufletul meu. M-am sursprins singura cata putere am. Ma simt bine si impacate cu viata pe care o am. :)
Caroline:
--- Citat din: almi_gabi din Marți, 01 Ianuarie 2013, 09:38 ---multa liniste prin jur!!
--- Terminare citat ---
Asa e, aici chiar si acum e la fel de liniste, desi e trecut bine de amiaza...
Am experimentat si eu linistea azi. Intr-o ora si jumatate am facut orasul per pedes de la un capat la altul. Eram doar eu, cainii vagabonzi si cativa homeless, ramasi pe-afara din cauza carciumilor inchise. Unul mi-a urat "La multi ani!", iar un caine schiop si chior s-a tinut dupa mine tot drumul.
Cu toate acestea, am sentimentul ca azi nimic nu ma conteaza... in afara de soarele lucind pe turturii picurand de pe stresini. Si linistea. Atat de liniste, ca la un mic acces de tuse, mi-am auzit ecoul, incercand sa scape dintre zidurile inalte din centrul orasului gol. Se spune ca prima zi a Noului An e intotdeauna o prefigurare la scara mica a intregului an ce va urma. Superstitii... ;)
De maine, back to work. Back to reality, adica. Dar azi e inca azi... si mi-e asa de bine asa. La multi ani! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă