Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1331/1680) > >>

almi_gabi:

--- Citat din: meleia din Luni, 31 Decembrie 2012, 13:56 ---Buna ziua tuturor,

sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.

Va doresc tuturor un an nou cat mai bun! La multi ani!

--- Terminare citat ---

Buna meleia!

Sunt convinsa ca pe aici vei gasi oameni veseli si vei avea multe lucruri de aflat, de povestit, de citit.
Vad ca ai inceput sa citesti din ce am scris noi pe aici. Sper ca postarile noastre sa iti aduca zambetul pe fata si sa te faca sa uiti de dezamagire, singuratate si orice altceva trist.  :)

theo365:
Buna ziua tuturor,

sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.

Draga Meleia , cu siguranta aici in Singlescamp , vei gasi optimismul de care ai nevoie, insa eu iti doresc din tot sufletul sa faci tot posibilul sa participi la anul la cat mai multe actiuni , asa te vei convinge cu adevarat cat de bine e sa ai pe cineva alaturi in clipe grele !!!!
Iti doresc tot binele din lume , si asa cum spunea Gigi , paseste in noul an dansand , zambind , cu gandul la lucruri frumoase, uita tot ce s-a petrecut deja si fii OPTIMISTA !!!!

wonderland:
Mă simt dornică să fac urări pentru anul ce vine acuși, acuși....:)
Iubire, încredere și senin în sufletele tuturor!

meleia:

--- Citat din: theo365 din Luni, 31 Decembrie 2012, 14:44 ---Buna ziua tuturor,

Draga Meleia , cu siguranta aici in Singlescamp , vei gasi optimismul de care ai nevoie, insa eu iti doresc din tot sufletul sa faci tot posibilul sa participi la anul la cat mai multe actiuni , asa te vei convinge cu adevarat cat de bine e sa ai pe cineva alaturi in clipe grele !!!!
Iti doresc tot binele din lume , si asa cum spunea Gigi , paseste in noul an dansand , zambind , cu gandul la lucruri frumoase, uita tot ce s-a petrecut deja si fii OPTIMISTA !!!!

--- Terminare citat ---

Multumesc Theo, am dorinta sa incerc, ramane de vazut cat voi dansa in noaptea dintre ani, insa pasesc cu speranta si cu zambetul pe buze ca am gasit chiar si virtual cuvinte de incurajare aici. Lumina in suflet va doresc!

meleia:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 31 Decembrie 2012, 14:13 ---Buna meleia!

Sunt convinsa ca pe aici vei gasi oameni veseli si vei avea multe lucruri de aflat, de povestit, de citit.
Vad ca ai inceput sa citesti din ce am scris noi pe aici. Sper ca postarile noastre sa iti aduca zambetul pe fata si sa te faca sa uiti de dezamagire, singuratate si orice altceva trist.  :)

--- Terminare citat ---

Gabi, iti multumesc pentru perspectiva luminoasa  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă