Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
meleia:
--- Citat din: NICOLAE din Marți, 01 Ianuarie 2013, 15:26 ---Buna ziua tuturor,
sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.Va doresc tuturor un an nou cat mai bun! La multi ani!(quote from Meleia)
La multi ani tuturor,
si tie Meleia,sper sa fie un an diferit pentru tine aici alaturi de ceilalti membri SC.
--- Terminare citat ---
Multumesc Nicolae, poate ca asa trebuie, sa fie un an diferit alaturi de voi.
Toate cele bune iti doresc si tie.
otiliamano:
La multi ani Tuturor! Azi ma simt plina de speranta. A inceput un an nou ... vise noi, sperante noi.
luciamanta:
--- Citat din: NICOLAE din Marți, 01 Ianuarie 2013, 15:26 ---Buna ziua tuturor,
sunt trista, singura, speriata, dezamagita.... am incercat sa intru aici sa descopar prietenii, entuziasm, postari ...orice ar putea sa ma aduca intr-o stare mai buna.Va doresc tuturor un an nou cat mai bun! La multi ani!(quote from Meleia)
--- Terminare citat ---
LA MULTI ANI, Meleia!
Sa nu te cufunzi într-o stare de tristeţe şi dezamăgire, să nu te plângi de gravitatea situaţiei. Fiecare situaţie prin care trecem, oricât de gravă ar fi ea, este o experienţă de viaţă din care trebuie să învăţăm ceva. Fiecare lucru se întâmplă cu un anumit motiv, fie că realizăm acum sau mai târziu.
steliana:
Si la mine tiuie, linistea!
--- Citat din: Caroline din Marți, 01 Ianuarie 2013, 15:55 ---Se spune ca prima zi a Noului An e intotdeauna o prefigurare la scara mica a intregului an ce va urma. Superstitii... ;)
--- Terminare citat ---
Am verificat aceasta superstitie. Este al naibii de exacta.
silviu:
am verificat-o si eu.este al naibii de inexacta.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă