Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1304/1680) > >>

Guesswho:
bucuroasa.
s-ar parea ca in sfarsit am gasit o femeie pentru menajul casei, asa cum mi-o doream, serioasa si gospodina. are o saptamana de cand e "in probe" si ma surprinde placut. :thumbup:

silviu:
trist. s-ar parea ca nu am gasit femeia serioasa si gospodina pe care s-o bag in probe :'(

Caroline:
Cu chef de munca. Mi-am revenit!!!  :dance:
Ce ma motiveaza? Am descoperit o metoda inedita de autocunoastere: cu ocazia proiectului, a trebuit sa vorbesc oamenilor colegi sau straini, direct sau pe email, adulti sau copii, despre cine sunt, ce vreau de la ei, de cine apartin profesional, care sunt valorile si atuurile si obiectivele scolii... Evident ca intrinsec eu stiam toate astea. Dar sa incerci sa traduci ceea ce tu stii prea bine concis si curpinzator, in limbaje de varste diferite si chiar in limbi diferite, dar mesajul sa ramana acelasi, si tototdata acela pe care ti-ai propus sa-l trasmiti... e un adevarat exercitiu... despre cine sunt.. Not bad, so far...  ;)

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 18 Noiembrie 2012, 18:14 ---Cu chef de munca. Mi-am revenit!!!  :dance:
Ce ma motiveaza? Am descoperit o metoda inedita de autocunoastere: cu ocazia proiectului, a trebuit sa vorbesc oamenilor colegi sau straini, direct sau pe email, adulti sau copii, despre cine sunt, ce vreau de la ei, de cine apartin profesional, care sunt valorile si atuurile si obiectivele scolii... Evident ca intrinsec eu stiam toate astea. Dar sa incerci sa traduci ceea ce tu stii prea bine concis si curpinzator, in limbaje de varste diferite si chiar in limbi diferite, dar mesajul sa ramana acelasi, si tototdata acela pe care ti-ai propus sa-l trasmiti... e un adevarat exercitiu... despre cine sunt.. Not bad, so far...  ;)

--- Terminare citat ---
bravo Caroline. multa bafta in ceea ce ti-ai propus  :)

Mari_a:
Acum ma simt groaznic. Am crezut ca am ochii astia de la calculator, de la nopti nedormite (!) ori de la faptul ca... a mai trecut un an  :-\  Insa nu. Am o inflamatie la ochi... Nu-s io asa speriecioasa, o sa-mi treaca, problema e ca vineri o sa fiu... chinese style! Sper ca pana atunci sa-mi mai ramana o fanta, macar ca sa vad pe unde merg...   :(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă