Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1305/1680) > >>

Guesswho:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 19 Noiembrie 2012, 18:10 ---Acum ma simt groaznic. Am crezut ca am ochii astia de la calculator, de la nopti nedormite (!) ori de la faptul ca... a mai trecut un an  :-\  Insa nu. Am o inflamatie la ochi... Nu-s io asa speriecioasa, o sa-mi treaca, problema e ca vineri o sa fiu... chinese style! Sper ca pana atunci sa-mi mai ramana o fanta, macar ca sa vad pe unde merg...   :(

--- Terminare citat ---
multa sanatate, Mari_a. va trece, in cateva zile vei vedea lucrurile cu alti....ochi  :) poate chiar inainte de vineri  ;)

On-topic: obosita. munca multa nu-mi face bine  :-\

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Luni, 19 Noiembrie 2012, 19:18 --- munca multa nu-mi face bine  :-\

--- Terminare citat ---
nici mie  :)

NICOLAE:
merg pt o zi in Dubai,ce a si putea vedea mai intai ?

Caroline:
Vreo localnica...  :giggle:
Hotelul de 7 stele.

iulia Coros:

--- Citat din: Mari_a din Luni, 19 Noiembrie 2012, 18:10 ---Acum ma simt groaznic. Am crezut ca am ochii astia de la calculator, de la nopti nedormite (!) ori de la faptul ca... a mai trecut un an  :-\  Insa nu. Am o inflamatie la ochi... Nu-s io asa speriecioasa, o sa-mi treaca, problema e ca vineri o sa fiu... chinese style! Sper ca pana atunci sa-mi mai ramana o fanta, macar ca sa vad pe unde merg...   :(

--- Terminare citat ---
Cu un creion de ochi ne facem toti...chinese style.
Sanatate iti doresc!
Pe curand

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă