Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1303/1680) > >>

steliana:

--- Citat din: admin din Marți, 13 Noiembrie 2012, 15:17 ---M-am intalnit cu Yulmas si dupa 3 ore de discutii cu adevarat om de munte, am plecat acasa cu senzatia ca trebuie sa-mi iau ghetele si s-o iau in sus!...

Deci in starea aia sunt acum, de incantare, stimulare amestecata cu energie, simt parca gustul si la un pic de adrenalina...

Mi-a facut un tur de la Metaliferi pana la Trascau, apoi a luat-o pe la Cheile Cheilor pana la Branca Caprei, apoi de la muchia lu' Baldomir pana la Schit, apoi prin tot felul de pesteri.... Pestera cu lalea, cea cu lac, uauau atatea mi-a povestit...incat nu stiu unde sa plec prima oara!

--- Terminare citat ---

inchide ochii ... si paseste! :) altfel ... adrenalina se va razbuna   :D

silviu:

--- Citat din: admin din Marți, 13 Noiembrie 2012, 15:17 ---M-am intalnit cu Yulmas si dupa 3 ore de discutii cu adevarat om de munte...
--- Terminare citat ---
au! dupa cum e vorba aia (sau vorbele alea) cu omul de la munte, inteleg cum te simti :blush:

--- Citat din: steliana din Marți, 13 Noiembrie 2012, 15:29 ---inchide ochii ... si paseste! :) altfel ... adrenalina se va razbuna   :D

--- Terminare citat ---
hai c-o fi mai bine daca inchizi ochii...dar de ce sa pasesti? :-\

steliana:

--- Citat din: silviu din Marți, 13 Noiembrie 2012, 16:03 ---hai c-o fi mai bine daca inchizi ochii...dar de ce sa pasesti? :-\

--- Terminare citat ---

sa calci pe ea ... adr ... na!!!   ;D

silviu:
drumet in calea lupoaicelor.

Guesswho:
plictisita.
am de lucru de nu-mi vad capul, dar chef de munca.....ioc! as face orice, numai sa stau la birou, nu ...
tre` sa ma mobilizez ca termenele bat la usa  :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă