Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1294/1680) > >>

Matei:

--- Citat din: micaela din Miercuri, 31 Octombrie 2012, 16:19 ---......... Fara nciun fel de intentie de alt fel, iti spun ca poti conta pe mine, pe unii dintre noi, daca vei avea vreodata nevoie de amicitia (si atat) a cuiva.

--- Terminare citat ---

:kissing:
 :flori:

deli_a:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 31 Octombrie 2012, 16:37 ---
"Te-am trait sau te-am visat doar, viata?"
Esenin

--- Terminare citat ---
:worship:

Matei:

--- Citat din: deli_a din Joi, 01 Noiembrie 2012, 14:39 --- :worship:

--- Terminare citat ---

plecaciunea i se cuvine lui silviu pentru ca el a postat initial doua versuri de esenin, eu doar m-am luat dupa el ! ;)

micaela:
ma simt... incapabila sa pastrez prioritatile.
Astazi, in timpul cursului, a sunat telefonul. de obicei, daca uit sa-l inchid inainte, intrerup rapid soneria. astazi am aruncat o privire si am vazut pe ecran "mama". Am raspuns, temandu-ma sa nu fie ceva grav si am intrebat-o cu un ton grabit "e vreo urgenta, ca sunt la curs?!". Am auzit o voce tremurata... "mi-e dor de tine, vino acasa". Am ramas inmarmurita. Cuvintele si vocea ei m-au izbit pur si simplu si aproape mi-a venit sa plang, acolo, in fata clasei....mama locuieste cu mine si ii acord atat de putin timp..... nu stim sa ne pretuim parintii cat sunt in viata. :-[ dam prioritate tuturor prostiilor si nu gasim timp suficient pentru ceea ce e cel mai important pe lumea asta...fiintele dragi.

Matei:

--- Citat din: micaela din Joi, 01 Noiembrie 2012, 21:49 ---ma simt... incapabila sa pastrez prioritatile.
........ dam prioritate tuturor prostiilor si nu gasim timp suficient pentru ceea ce e cel mai important pe lumea asta...fiintele dragi.

--- Terminare citat ---

prioritatea numarul 1, 2, 3... dupa aceea urmeaza celelalte. ma bucur ca ai ajuns la aceasta concluzie. mergi pe acest drum si-ti va aduce cele mai mari satisfactii. 

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă