Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
:happy: Cred ca in loc sa ma pisti, m-ai gadilat... :giggle:
Adevaru' e ca am ajuns la o asa saturatie de stimuli, informatii si sarcini, ca s-a depasit pragul de reactie... :whistle:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 31 Octombrie 2012, 21:04 --- :happy: Cred ca in loc sa ma pisti, m-ai gadilat... :giggle:
--- Terminare citat ---
Asta a si fost intentia din spatele cuvintelor. ;)
micaela:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 31 Octombrie 2012, 21:04 --- :Adevaru' e ca am ajuns la o asa saturatie de stimuli, informatii si sarcini, ca s-a depasit pragul de reactie... :whistle:
--- Terminare citat ---
Ca sa vezi...ce la unison suntem. (as fi preferat sa fim la Union, da'... ;D)
Lately mi s-au intamplat atat de multe si unele atat de grave, incat am coborat vertiginos pana la pragul de jos, pragul tensiunii, al incordarii in incercarea de a rezolva toate lucrurile. Azi ma gandeam ca uneori esti afundat si trimis dincolo de acel prag ca sa inveti sa lasi "controlul", vointa incordata de a stapani lucrurile. Am avut un moment de sfarseala maxima in care mi-am spus "intampla-se ce s-o intampla" si m-am linistit. :) Am lasat haturile din mana acceptand ca nu pot controla totul si ca e cazul ca Universul sa puna mana sa ma ajute. si sunt primele semne ca m-a auzit. Cred ca uneori suntem impinsi la extrem tocmai ca sa invatam acceptarea si abandonul.
Asa ca amandoua am facut cunostinta cu cate un prag. ;D vrei sa facem schimb? ;D
Caroline:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 31 Octombrie 2012, 21:50 ---Asa ca amandoua am facut cunostinta cu cate un prag. ;D vrei sa facem schimb? ;D
--- Terminare citat ---
Eu de luni incoace am ajuns la pragul ala si nu mai pot sa fac nimic semnificativ, in afara de a a adauga noi liniute pe lista de "to do", de fiecare data cand deschid mail-ul. |o Ironia e ca nu e vorba de controlul meu, ci de sarcini date de altii... Ca pe mine-asa ma taie-un dor sa stau in varful patului si sa citesc ce vreau eu, de exemplu. :whistle:
Insa teama mi-e ca Universul inca nu s-a apucat de dosarul meu de evaluare curs si nici sa-mi scrie proiectele sau sa-mi corecteze testele... ;D Asa ca, daca vrei sa facem schimb... :strambatura:
micaela:
piece of cake. facem schimb. ;D
pai da, de la altii vin problemele de se sparg in capetele noastre balaie, satene, brunete, dupa caz. ;D
si uneori sunt atat de multe sau atat de nedeterministe incat fara un "ajutor" ( o persoana providentiala, o informatie utila, o oportunitate salvatoare) te zbati sa le controlezi, fara succes de moment. Si tocmai cand iti spui "that's it, e clar ca nu vad o cale, ajuta-ma Tu", deci cand lasi haturile incordarii, hopa si solutia bate la usa. :) observasem chestia asta inainte de a o citi in cartile de neo-spiritualitate. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă