Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:54 ---exact! pumnul de fier in manusa de catifea.
LE am vazut doar textul asa, pe deasupra si de aceea am scris ce-am scris. apoi mi-am dat seama ca intentia era alta. varianta letala, prapastioasa mai esti mai micaela, doar n-o sa mori de la o simpla gamalie imbracata-n plus. nici sa te gadile nu va reusi darmite sa te omoare. ;D
--- Terminare citat ---
ar putea sa ma omoare de ras. ;D (glumesc, desigur...n-as vrea sa generez niscai complexe ;D)
da, fix asa sunt: o mana de fier in manusa de catifea. ;) numa' ca nu-mi place deloc cand sunt nevoita sa scot obiectu' metalic.
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:59 ---micaela e geloasa, micaela e geloasa! hai tu mica, fii serioasa, cum o sa cred eu asa ceva despre tine... tu cresti doua minuni, una mai mare si una mai mica. in postarea anterioara ii raspundeam lui guess. ;)
--- Terminare citat ---
glumeam, Mathello. mi-a trecut prin cap ca, la cat de uracios esti cu moi, impresia ta despre persoana-mi nu te-ar putea conduce decat la reprezentarea unor "lighioane" (una mai mare si una mai mica, desigur) ;D. mi-a venit sa rad si am postat "viziunea".
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:58 ---
:2funny:
oh, da! nici nu ma pot gandi :faint:..... mai bine sa nu....ca ajung sa traiesc ce gandesc! doamne fere!
mie nu-mi plac plusurile si nici gamaliile :blush: .marimea conteaza ::)
vorbim despre speranta, da? ;D
--- Terminare citat ---
;D da. cum am putea "spera" o gamalie? ;D
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:52 ---implinit/a! cred ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care cineva poate sa-l spuna despre el/ea. ma bucur pentru tine. te-am urmarit pe-aici pe forum si din felul cum scrii, acum ca povestesti ca ti-au spus la sedinta cu parintii ca cresti o minune mica, nu face decat sa-mi confirme impresia pe care mi-am creat-o despre tine. :flori:
--- Terminare citat ---
multumesc Matei, dar nu e nimic special, sunt un om normal, o mama singura care face tot ce poate pentru puiul ei....atata tot.
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:56 ---extrapoland, daca te raportezi la impresia ta despre mine, te-ai astepta ca la sedintele cu parintii sa mi se spuna ca cresc "lighioane". ;D
--- Terminare citat ---
din ce am citit pe aici, mica, sunt convinsa ca esti un om extraordinar si o mama foarte buna :)
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:42 ---tu te moques de moi, hein? :P
;D Mathello, nu te lasa orbit, Iago i-a plasat zdreanta lui Cassio. (ma) jur. ;D
--- Terminare citat ---
non, je ne me moque pas de toi (guvernanta mea englezoaica m-a invatat ca nu-i proper sa fiu nepoliticos cu doamnele frumoase)
deci Iago i-a plasat-o...
"Cassius from bondage will deliver Cassius." c
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă