Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Matei:
--- Citat din: Guesswho din Marți, 23 Octombrie 2012, 18:37 ---implinita :)
am repurtat azi o serie de realizari care ma fac sa nu-mi mai incap in piele de satisfactie :thumbup: , cineva mi-a spus cu lacrimi in ochi ca ii sunt inger pazitor, la sedinta cu parintii mi s-a confirmat ca cresc o minune mica, inteligenta si cuminte :smitten: ce mi-as putea dori mai mult?
--- Terminare citat ---
implinit/a! cred ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care cineva poate sa-l spuna despre el/ea. ma bucur pentru tine. te-am urmarit pe-aici pe forum si din felul cum scrii, acum ca povestesti ca ti-au spus la sedinta cu parintii ca cresti o minune mica, nu face decat sa-mi confirme impresia pe care mi-am creat-o despre tine. :flori:
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:45 ---Guess, gamalie si de plush e varianta letala. ;D
--- Terminare citat ---
exact! pumnul de fier in manusa de catifea.
LE am vazut doar textul asa, pe deasupra si de aceea am scris ce-am scris. apoi mi-am dat seama ca intentia era alta. varianta letala, prapastioasa mai esti mai micaela, doar n-o sa mori de la o simpla gamalie imbracata-n plus. nici sa te gadile nu va reusi darmite sa te omoare. ;D
micaela:
--- Citat din: Matei din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:52 ---implinit/a! cred ca este unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care cineva poate sa-l spuna despre el/ea. ma bucur pentru tine. te-am urmarit pe-aici pe forum si din felul cum scrii, acum ca povestesti ca ti-au spus la sedinta cu parintii ca cresti o minune mica, nu face decat sa-mi confirme impresia pe care mi-am creat-o despre tine. :flori:
--- Terminare citat ---
extrapoland, daca te raportezi la impresia ta despre mine, te-ai astepta ca la sedintele cu parintii sa mi se spuna ca cresc "lighioane". ;D
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:45 ---Guess, gamalie si de plush e varianta letala. ;D
--- Terminare citat ---
:2funny:
oh, da! nici nu ma pot gandi :faint:..... mai bine sa nu....ca ajung sa traiesc ce gandesc! doamne fere!
mie nu-mi plac plusurile si nici gamaliile :blush: .marimea conteaza ::)
vorbim despre speranta, da? ;D
Matei:
--- Citat din: micaela din Marți, 23 Octombrie 2012, 22:56 ---extrapoland, daca te raportezi la impresia ta despre mine, te-ai astepta ca la sedintele cu parintii sa mi se spuna ca cresc "lighioane". ;D
--- Terminare citat ---
micaela e geloasa, micaela e geloasa! hai tu mica, fii serioasa, cum o sa cred eu asa ceva despre tine... tu cresti doua minuni, una mai mare si una mai mica. in postarea anterioara ii raspundeam lui guess. ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă