Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1264/1680) > >>

micaela:

--- Citat din: Matei din Marți, 23 Octombrie 2012, 23:22 ---guvernanta mea englezoaica m-a invatat ca nu-i proper sa fiu nepoliticos cu doamnele frumoase)

--- Terminare citat ---

spune-i guvernantei, daca n-a raposat intre timp, ca nu-i proper sa fii nepoliticos, punct. nici cu doamnele urate, nici cu domnii de toate formele, culorile, lungimile.  ;D

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Marți, 23 Octombrie 2012, 23:15 ---din ce am citit pe aici, mica, sunt convinsa ca esti un om extraordinar si o mama foarte buna :)

--- Terminare citat ---

multu' guess. sunt un om, cum spui si tu, normal, si o mama care deseori isi reproseaza ca nu e destul de buna in aceasta "functie".  Singurul "teritoriu" in care imi accept greu lipsurile e tocmai acela al interactiunii cu copiii. pentru ei mi-as fi dorit sa fiu "perfecta", si nu-s.

Matei:

--- Citat din: Pustianu Gabriela din Marți, 23 Octombrie 2012, 17:36 --- Matei - mi-ai ridicat mingea la fileu. Zici asa:
----"ca tot nu inteleg de ce asa de putine persoane active pe forum, la scris vreau sa zic pentru ca la "privit de la fereastra" sunt destui.”-----
Multi prefera sa intre cu acel Guests. DA!
Nu ma mir deloc! stii cauza? sau banuiesti macar o cauza???
Da-mi te rog o adresa ca as dori sa iti dau un raspuns, as prefera privat.
Adresa mea e pentru toata lumea, deci  :)
win_gabriela@yahoo.com

--- Terminare citat ---

gabriela, multumesc pentru interventie.  mi-am format si eu cateva pareri intre timp, din postari trecute, prezente, este material suficient.  o sa te contactez. :)

cocolino:
12:11 .... chiar toata lumea a plecat la somn ???

Matei:

--- Citat din: cocolino din Miercuri, 24 Octombrie 2012, 00:12 ---12:11 .... chiar toata lumea a plecat la somn ???

--- Terminare citat ---

pai vezi, daca tu ai dormit pana la ora asta! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă