Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1093/1680) > >>

luciamanta:
  Imi pare tare bine ca a plouat la Bucuresti... M-a toropit caldura zilele acestea si totusi a trebuit sa muncesc cu spor de dimineata pana seara. Sper sa mai rasufle pamantul, sa se mai racoreasca putin. Am nevoie de aer, de aer proaspat si curat.  :)

Caroline:
"În România, este un fel de "market" pentru bărbaţi. Vezi bărbaţi care arată mediu sau urât cu nişte fete superbe. În America, este invers. Fete normale sau drăguţe au de ales între bărbaţi extraordinar de frumoşi".

Si eu am fost acolo si... o cred. Pe mine ma socheaza abundenta stirilor de cancan din Romania unde personajele arata ca Urinel si Hormonica Irinel si Monica. Ca impresie medie, nu ca regula generala. Explicatia este ca americancele in general sunt suficient de independente (si ca mentalitate, dar si financiar) ca sa nu umble dupa barbati cu bani, indiferent cum arata ei si ce fel de (ne)oameni sunt.

bit:

--- Citat din: Caroline din Marți, 31 Iulie 2012, 22:18 ---.... Explicatia este ca americancele in general sunt suficient de independente (si ca mentalitate, dar si financiar) ca sa nu umble dupa barbati cu bani, indiferent cum arata ei si ce fel de (ne)oameni sunt.

--- Terminare citat ---
Nu, explicatia e ca americancele (care-s proaste de le ploua-n dinti, luat ca medie a populatiei) si-au dat seama ca daca tot nu-s in stare sa munceasca, macar pot sa-si angajeze avocati buni dupa ce se despart de vreun Irinel USA cu bani. Avocati platiti tot din banii prostului. Asa ca mai bine respect femeia din tara asta, care asa cum e, hingherita de sef la munca (care o vede fara chiloti non stop) si brutalizata de boul de acasa si saracuta (adica din te miri ce cumpara si detergent si de mancare, cumva totusi ii raman sa-si ia si o pereche de jeansi de raman io cu gatu` stramb pe strada cand o vad) mai e si isteata. Si frumoasa de la Dumnezeu.

Caroline:
Bitek, ai trait acolo? Ai cunoscut americanul de rand, care e departe de orice film sau de orice politica televizata? Eu am trait si, lucrand in marketing, am cunoscut sute de oameni. Americanii de rand nu sunt nici mai prosti, nici mai destepti, nici mai urati, nici mai frumosi decat taranul roman - parvenit in orasean sau nu - care, pana la urma, face 60% din populatia Romaniei.
In ce priveste femeile, eu am cunoscut nenumarate femei care au muncit de au cazut in branci toata viata sa-si creasca copiii - in cuplu sau singure. Nu pentru ca ar fi mai destepte sau mai frumoase decat romancele sau ca ar fi mai putin interesate de vanzare oficiala pe bani. Ci pentru ca acolo o femeie care alege asta, nu moare de foame. In Romania, da.

bit:
Si ce  |o cine e de respectat mai mult? O femeie care se descurca fiindca are toate mijloacele la-ndemana sau una care face "artificii" uneori incredibile? Dat fiind raportul de 15:1, cand oi vede 15 Monicute made in USA (de fapt 14, ca a noastra e acolo deja, asa ca o punem si pe ea la calcul) o sa-ti dau dreptate. :P

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă