Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
NICOLAE:
--- Citat din: bitek din Marți, 31 Iulie 2012, 23:36 ---Si ce |o cine e de respectat mai mult? O femeie care se descurca fiindca are toate mijloacele la-ndemana sau una care face "artificii" uneori incredibile? Dat fiind raportul de 15:1, cand oi vede 15 Monicute made in USA (de fapt 14, ca a noastra e acolo deja, asa ca o punem si pe ea la calcul) o sa-ti dau dreptate. :P
--- Terminare citat ---
...pai nu ai cum sa le vezi ca nu au de gand sa se stabileasca in bucuresti,dar au multe femei frumoase mai ales ca america are increngatura de toate rasele si chiar este imposibil sa nu iasa o rasa frumoasa....uite, ca in odesa spre exemplu,sunt femeei mai frumpase decat in restul ucrainei si rusiei tocmai pt ca este o adunatura de vre 15 natii...
Mari_a:
Ma simt ca un spectator pe Arenele BNR!!! Mi-a fost schimbat computerul si m-am trezit cu un monitor de 55 cm! :faint: O sa-mi joace ochii'n cap! Ca sa citesc de la un cap la altu' tre' sa ma dau trei pasi inapoi! Zici ca ma apuc de programare! (Ar fi bine, ca e bine platita!) Cine si de ce le-o fi... :-X
steliana:
--- Citat din: Caroline din Marți, 31 Iulie 2012, 23:29 ---Ci pentru ca acolo o femeie care alege asta, nu moare de foame. In Romania, da.
--- Terminare citat ---
corect si exact! :)
Caroline:
Nicolae are dreptate, cu rasele. Nu numai frumusetea fizica are de castigat, ci si spiritul de toleranta... si spiritul in general, in tarile multiculturale, nu numai in America.
In ce priveste "artificiile", personal nu o sa pot respecta niciodata o femeie care face prostitutie legalizata... sunt mai demne de respect prostituatele adevarate, care macar isi asuma acest rol. Nu mai pomenesc de implicatii, incepand cu sistemul de valori gresit oferit copiilor din astfel de familii si pana la perpetuarea modelului in societate, pe principiul "Daca tine, tine...". Daca poti sa ai o femeie frumoasa doar pentru ca ai bani si nimic altceva, de ce nu?!
O relatie toxica intoxica si copiii. Mamele care, facand astfel de "artificii", au impresia ca ii fac fericiti, se inseala. Astfel de mame se imbata cu apa chioara, de fapt, nu aleg sa aiba astfel de relatii pentru copiii lor, ci pentru propriul lor confort - financiar si de constiinta - sau statut social. Copiii, inca neviciati de astfel de cutume, prefera intotdeauna afectiunea reala jucariilor de lux.
Caroline:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 01 August 2012, 11:56 ---Mi-a fost schimbat computerul si m-am trezit cu un monitor de 55 cm! :faint: O sa-mi joace ochii'n cap! Ca sa citesc de la un cap la altu' tre' sa ma dau trei pasi inapoi! Zici ca ma apuc de programare! (Ar fi bine, ca e bine platita!) Cine si de ce le-o fi... :-X
--- Terminare citat ---
Mari_a, banuiesc ca e de la setarile monitorului, ce vezi poate fi modificat mai mare sau mai mic, cum vrei.
Incearca urmatoarele:
Click dreapta pe ecran si alege cum sa se vada icon-urile;
Control Panel - Appearence and Personalization - Adjust screen resolution - trebuie sa fie cat mai High;
Control Panel - Ease of Access (acolo cunt niste optiuni pentru cei cu dizabilitati, care au nevoie sa vada mai mare) - ai grija sa fie debifate toate.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă