Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (1092/1680) > >>

NICOLAE:

Dar, ca femeie, te simţi mult mai bine acolo. (...) Ce este diferit în America şi nu este bine este că totul se învârte în jurul sexului şi banilor, iar amorul a devenit ceva foarte sportiv. Nu mai are absolut nicio semnificaţie. E ca şi cum ai bea o bere cu cineva. S-a ajuns la o desacralizare totală a sexului.

Citiţi mai mult: Alexandra Ares: "Nu am mai fost cu un bărbat cu burtă de 15 ani" - Cultură > EVZ.ro http://www.evz.ro/detalii/stiri/alexandra-ares-nu-am-mai-fost-cu-un-barbat-cu-burta-de-15-ani-994334.html#ixzz22CvO9KFN
EVZ.ro
Si ma rog ,,,,de ce nu i bine ca totul se invarte in jurul sexului si banului ??? :) :(  ;)

nickyblu:

--- Citat din: NICOLAE din Marți, 31 Iulie 2012, 16:45 ---Alexandra Ares: "Nu am mai fost cu un bărbat cu burtă de 15 ani"

--- Terminare citat ---
Sa ne lase cu prostiile astea, daca n-as fi fost acolo poate ca inghiteam asta.  :)
Poate a stat incuiata in casa si s-a uitat la filme americane unde toti sunt frumosi. :tomato:

nickyblu:
Inca sub impresia excursiei :)

NICOLAE:

--- Citat din: nickyblu din Marți, 31 Iulie 2012, 17:57 ---Sa ne lase cu prostiile astea, daca n-as fi fost acolo poate ca inghiteam asta.  :)
Poate a stat incuiata in casa si s-a uitat la filme americane unde toti sunt frumosi. :tomato:

--- Terminare citat ---
....IMPOTENTII AIA DE CAPITALISTI ,CE SA LE FACI .....:)

almi_gabi:
A plouat, in sfarsit a plouat in Bucuresti! Am ajuns acasa plina de praf ( ca fara vijelie era exclus oO) si ciuciulete! Ar fi putut sa ploua chiar si mai mult dar e bine si asa; s-a mai racorit nitel :whistle:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă