Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
NICOLAE:
..acum ma simt indignat dupa ce am citit acest articol......nu credeam asa ceva
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12520015-ieri-implinit-22-ani-cand-fost-oprita-doi-mineri-magheru.htm
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Joi, 14 Iunie 2012, 12:12 ---......nu credeam asa ceva.
--- Terminare citat ---
De ce nu?! Romania e tara tuturor posibilitatilor. :-[ Eu la 17 ani eram eleva la Tg Mures si am iesit pe strada cand cu mitingul ungurilor impotriva romanilor. Cica. Nici eu n-as fi crezut daca n-as fi vazut.
Caroline:
Lectie inutila de logica
Asa se-ntampla logic,
plecam si sosim undeva.
Plecam pentru o clipa, pentru un ceas, pentru o viata,
poate nu trebuia sa plecam, dar problema nu-i asta,
ci faptul ca sosim undeva, totdeauna sosim undeva,
poate nu sosim la timp, nu sosim unde trebuie, nu sosim unde-am vrut
dar sosim undeva si cata vreme sosim undeva totul e logic,
chiar daca logica si fericirea sunt lucruri total diferite,
totusi am plecat si am sosit undeva,
am gresit drumul, dar am sosit undeva
dar cand nu mai sosim nicaieri
totul devine ilogic. Spre ce ne ducem
daca nu sosim nicaieri?
Octavian Paler - Poeme, 2008
On topic: Imi pregatesc ultima ora (festiva) de dirigentie... si, n-am idee de ce, da' ma simt teribil de nelalocul meu. O fi pentru ca e prima mea "ultima ora festiva de dirigentie" ?! :hammer:
Matei:
--- Citat din: Caroline din Vineri, 15 Iunie 2012, 12:46 ---dar cand nu mai sosim nicaieri
totul devine ilogic. Spre ce ne ducem
daca nu sosim nicaieri?
Octavian Paler - Poeme, 2008
On topic: Imi pregatesc ultima ora (festiva) de dirigentie... si, n-am idee de ce, da' ma simt teribil de nelalocul meu. O fi pentru ca e prima mea "ultima ora festiva de dirigentie" ?! :hammer:
--- Terminare citat ---
de ceva vreme nici eu nu mai sosesc nicaieri si sunt derutat. multa bafta, caroline, din sentimentul acesta de "nelalocul meu" iti va veni puterea sa faci o ora reusita. din cate am citit pana acum pe-aici, ai toate resursele neceare si inca ceva pe deasupra.
Emi 53:
Caroline, elevii tai au noroc cu asa diriginta.Succes!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă