Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
Multumesc de incurajari... dar miza e cu atat mai mare. Nu le-am fost diriginta decat un an si jumatate din 4 (am fost schimbata fara preaviz din motive independente de mine) si totusi ei m-au invitat pe mine sa le fac aceasta ora, fiindca am fost "cea mai buna profesoara si cea mai buna diriginta". Mai sunt doua ore si jumatate si deja am emotii... :love:
luciamanta:
Caroline, dacă ai emoţii este un lucru bun, emoţiile sunt constructive; fii tu însăţi, ai o profesie frumoasă căreia îi eşti foarte dedicată, iar "ultima oră festivă de dirigenţie" va decurge foarte bine, sunt convinsă. Baftă maximă! :giggle:
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 13 Iunie 2012, 23:47 ---Dar chiar daca treceti pe invisible si stand-by, nu dati delete cu totul forumului, caci cheful de forumeala e si el ciclic, din cate am constatat eu.
--- Terminare citat ---
asa voi face, promit ^-^
On-topic, ravasita dupa ziua de azi, atat de multe vesti cazute parca din cer...si care mi-au dat toate planurile peste cap... :-\ chiar ca nu aduce anul ce aduce ceasul... :(
micaela:
poate ca schimbarile astea de macaz isi au un bun rost al lor, care se va revela mai tarziu, chiar daca acuma par ca-ti dau cu tifla. :)
Guesswho:
orice e posibil, mica, m-am gandit si io.....dar pe moment chiar ca imi dau cu tifla! ;D
neavand de ales, ma repliez si voi vedea ce va urma ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă