Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
bit:
Acum (adica in acest moment si la aceasta ora) sunt teribil de contrariat. Am constatat ca adevarul (sau cel putin ce consider eu ca reprezinta adevarul, ca sa incerc sa ma depersonalizez nitel) e imposibil de suportat de catre unii. Si uite-asa, traind asta, mi-au ajuns instantaneu in minte doua expresii - ale unor oameni pe care eu ii apreciez teribil - :
"nu mai lua totul personal, pentru ca nu e. Oamenii sunt asa cum sunt, nu cum ai dori tu sa fie. Si nu incerca sa-i schimbi, pentru ca :1. nu trebuie. 2.nu ai de ce."
"imi pare rau ca uneori a trebuit sa fiu "vulpe" cu oamenii", imi spunea altcineva. "Pentru ca altfel nu s-ar fi putut" - Atunci, n-am inteles. Si cred ca nici acum. Bun, apai daca nu pot fi vulpe, inseamna ca-mi pierd prietenii? Se pare ca da. De fapt, sincer vorbind, inteleg. Numa ca nu-s de acord si nu-mi place deloc, asa, pur si simplu, ca sa duc exercitiul de sinceritate la capat.
Si atunci am zis si eu: bre, nu vreau sa mai schimb pe nimeni. Si chiar daca oamenii din jurul meu se-mputineaza pe masura ce trece timpul...WTF? I walk alone! (dupa cum spune canta prietena Tarja)
Tarja - I Walk Alone
Si cu aceasta rabufnire (relativ foarte personala si nejustificata -tinand cont de aparente si de cutumele sociale general acceptate-) imi inchei activitatea in acest topic...
L.E. ...spunandu-mi "amice, grow up!" And get a life.
micaela:
bre, al mic... inclin sa cred ca orice adevar e suportabil... important e cum il transmiti; exista stilul 'cu ghioaga in moalele capului" si stilul "prietene, asta-i parerea mea onesta". :) Daca nici in varianta 2 personul nu suporta (nu si nu) poate ca nu-i asa bai ca se indeparteaza in peisajul tau. nu-i atat de important sa fie multi in jurul tau ci atati cati sunt sa fie buni si autentici. :)
chestiunea cu vulpea si mie imi repugna. Accept ca sunt situatii sau oameni fata de care trebuie sa fii foarte precaut, caci uneori sunt mai perfizi decat isi poate imagina vreodata un om onest (am patit si eu mirari multe pana am inteles ca nu toti oamenii spun adevarul :D), insa nu cred ca parsivenia e solutia corecta. retinerea, tacerea, ocolirea personajului daunator, adevarul rostit intr-o forma atent studiata sunt mai putin nocive pentru interiorul omului onest. Adevarul este calea; adevarul te face liber. :)
Caroline:
--- Citat din: bitek din Miercuri, 13 Iunie 2012, 20:52 ---..."amice, grow up!" And get a life.
--- Terminare citat ---
Good luck! O0
Apropos, cred ca asta se prefigureaza si la mine. Cheful de forumeala mi-a scazut considerabil (cand dau acuma peste polologhiile mele de-acum cateva luni, imi vine sa ma reneg ;D ), da' nu-mi dau ultimatumuri... :giggle:
In schimb am o mare pofta de realitate... Vara asta incepe cu invitatia la banchet. Dupa aia, urmeaza o cura de ceaiuri, Echinacea, Silimarina, Esentiale si Spirulina, concomitent cu miscare, regim alimentar si lasat de fumat, alcool si medicamente pentru un an (sper sa ma tina). In iulie ma duc in tabara cu copiii, pe urma la o nunta la Iasi, la mare, la Bucuresti, la... mai vad eu pe unde mai ajung.
Astea ar fi doar planurile obligatorii... mai exista si o lista de optionale, pe urmatorii doi ani, in functie de prioritati.
Si uite-asa, incepand cu vara asta, voi reinvata sa traiesc completamente la exterior, aici si acum... si nu ma refer doar la spatiul fizic. ;)
Mica, inteleg ca in curand o sa uploadezi rosii? :happy:
micaela:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 13 Iunie 2012, 23:40 ---Mica, inteleg ca in curand o sa uploadezi rosii? :happy:
--- Terminare citat ---
da, ;D si cred ca o sa le mananc singura, pe forum, in timp ce voi o sa va traiti realitatile pe care vi le doresc, din toata inima, bune si frumoase, cu Lumina.
Dar chiar daca treceti pe invisible si stand-by, nu dati delete cu totul forumului, caci cheful de forumeala e si el ciclic, din cate am constatat eu. nici nu sti cand te trezesti cu un refresh care te rebranseaza la cyberspatiu, la cyber-talk. ;)
Caroline:
Asa e... Insa cel mai tare eu cred in alt fel de comunicare, sau mai bine-zis, comuniune, aceea care nu cunoaste notiunile de timp si spatiu. Si, da, ma simt mai implinita fiindca v-am cunoscut, online sau altfel, asa ca n-o sa scapati de mine prea usor! ;)
... Sau asta trebuia sa fie pe topicul "Declaratie de iubire" ?! ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă