Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 13 Iunie 2012, 19:03 ---mica, m-a distrat exprimarea....originala :D
--- Terminare citat ---
;D asta fiindca am incercat sa gasesc limbaj comun cu fi-miu; "nu downloadezi si tu niste visine, azi?" ;D
pana la urma eu am facut transferul ca el e virusat cu scarofobie. ;D
bine ai facut ca te-ai rasfatat. purced si eu acum la ceva similar...dar acasa. dupa baitza, folosesc aparatul de masaj de care iti spuneam.
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 13 Iunie 2012, 19:08 --- ;D asta fiindca am incercat sa gasesc limbaj comun cu fi-miu; "nu downloadezi si tu niste visine, azi?" ;D
pana la urma eu am facut transferul ca el e virusat cu scarofobie. ;D
bine ai facut ca te-ai rasfatat. purced si eu acum la ceva similar...dar acasa. dupa baitza, folosesc aparatul de masaj de care iti spuneam.
--- Terminare citat ---
da, am citit povestioara voastra, sunteti haiosi :kissing:
foarte bine, profita si te rasfata, au momentele astea asa un efect benefic.... :thumbup:
luciamanta:
--- Citat din: micaela din Miercuri, 13 Iunie 2012, 18:45 ---si fiindca cheful meu de socializare e maxim (desi forumu' e cvasi-gol) trebuie sa va mai spun si ca mi-au crescut o mandrete de rosii in gradina, care incep sa se coaca. Zilnic ma uit la ele si ma bucur ca un copil bleg. :)
Am invatat eu agricultura de pe net, dar am norocul incepatorului. la anul pun mai multe fire. :)
fabric si compost.... *|*
--- Terminare citat ---
Felicitari, micule fermier! Ai propria producţie de roşii ecologice. Începutul este promiţător! :thumbup:
luciamanta:
--- Citat din: Caroline din Miercuri, 13 Iunie 2012, 14:45 ---On topic: Terrific!
La finalul celei de-a treia ture de antibiotice, azi e prima zi cand ma simt bine. Mi-am facut si testul de Borrelia, pentru muscatura de capuse, sa speram ca peste 10 zile voi afla ca e negativ. Si sper ca starea asta de bine sa nu fie provizorie, fiindca am planuri mari pentru vara asta si nu as vrea sa-mi fie spulberate doar de o simpla (sau complicata) stare de sanatate. :)
--- Terminare citat ---
Caroline, lucrurile merg spre bine, sunt sigură. Ce a fost rău a trecut şi până la urmă, tu eşti o femeie puternică. :)
luciamanta:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 13 Iunie 2012, 18:58 ---subscriu, si io citesc cand am timp ce se scrie pe forum, dar nush, in ultima vreme parca nu mai am asa chef de povesti....
--- Terminare citat ---
Te înţeleg, cheful de poveşti nu este o stare permanentă. O să ne mai povesteşti câte ceva, atunci când ai dispoziţie si timp. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă