Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (988/1680) > >>

NICOLAE:
Cine mi spune asa pe romaneste daca se poate stabili relativ usor haplotipul unei persoane si cat costa? :) Cam banui eu cine dar nu o vad pe aici:).

Guesswho:
inaltata spiritual  ::)
capii Mitropoliei s-au gandit sa scoata in seara asta boxele in curte, asa ca vrem, nu vrem, vreo jumate de oras, ascultam cantari bisericesti  :magic:
adevarul e ca ne-am facut de cap doua nopti cu concerte la Palas, tre` sa ne mai potolim  :whistle:

Caroline:
Bate saua sa priceapa iapa...  ;D
Eu stiu de cariotip, care se determina de exemplu in cazul femeilor insarcinate, din lichidul amniotic, la cuplurile care prezinta risc crescut de boli genetice. Nu stiu exact unde, da' cred ca poti sa cauti pe net sau sa intrebi la marile laboratoare : Synevo, Medicover etc. Habar n-am cat costa. Teoretic, haplotipul reprezinta jumatate din cariotip, din cate stiu eu, asa ca ar trebui sa se gaseasca exclusiv in gameti (ovul sau spermatozoid)... da' la ce-ti trebuie asa ceva?!

M-ai facut curioasa, asa ca uite-aici:
http://www.synevo.ro/tipaj-hla-dr/

On-topic: Iar vreo doua pusee febrile azi, greata si toate alea... Acu' e mai bine.

NICOLAE:

--- Citat din: Caroline din Duminică, 03 Iunie 2012, 20:32 ---Bate saua sa priceapa iapa...  ;D
Eu stiu de cariotip, care se determina de exemplu in cazul femeilor insarcinate, din lichidul amniotic, la cuplurile care prezinta risc crescut de boli genetice. Nu stiu exact unde, da' cred ca poti sa cauti pe net sau sa intrebi la marile laboratoare : Synevo, Medicover etc. Habar n-am cat costa. Teoretic, haplotipul reprezinta jumatate din cariotip, din cate stiu eu, asa ca ar trebui sa se gaseasca exclusiv in gameti (ovul sau spermatozoid)... da' la ce-ti trebuie asa ceva?!

M-ai facut curioasa, asa ca uite-aici:
http://www.synevo.ro/tipaj-hla-dr/

On-topic: Iar vreo doua pusee febrile azi, greata si toate alea... Acu' e mai bine.

--- Terminare citat ---

Caroline sper ca esti bine ,nu ne speria....pai am citit azi despre haplotip ceva pe net intamplator care stabileste genetic cu cine suntem inruditi,spre exemplu am observat ca noi romanii suntem foarte echilibrati ,avem gene latine ,grecesti,slave,germanice in proportii sensibil apropiate asa ca suntem inzestrati bine din punctul asta de vedere.....ma intrebam de ce nu merge treaba bine in tara asta,dar poate ca nu toate genele sunt de calitate asa ca nu stiu care din ele sunt  de vina pentru bazarul din romania ca degeaba dam noi vina pe conducatori pt ca noi ni i am ales si nu am facut nimik sa schimbam ceva........si cu ocazia asta am sa va desvalui o reactie a mea IMPULSIVA din aceasta seara,,,,,,o sa emigrez in Suedia (cu S mare), asa,nu e batuta in cuie dar ma tenteaza foarte mult si nu am nici cel mai mic regret.

luciamanta:
    O zi a bucuriei, pur si simplu.  O zi plina, cu armonie, ritm si frumusete. Am vazut oameni fericiti, cu priviri senine. Am intalnit azi vechi cunostinte, cateva prietene si am avut senzatia ca fac parte dintr-un tot. M-am simtit bine, impacata cu mine insami. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă