Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Duminică, 03 Iunie 2012, 20:54 ---...am citit azi despre haplotip ceva pe net intamplator care stabileste genetic cu cine suntem inruditi,spre exemplu am observat ca noi romanii suntem foarte echilibrati ,avem gene latine ,grecesti,slave,germanice...
--- Terminare citat ---
Pai atunci te mai intrebi de unde vine "bazarul"?! ;D Da, acuma am vazut si eu ca haplotipul se foloseste in stabilirea arborelui genealogic al unei populatii sau familii... da' si la depistarea unor boli rare.
Cu plecatu', eu oscilez de ceva ani intre Danemarca si Australia. ::)
NICOLAE:
--- Citat din: Caroline din Duminică, 03 Iunie 2012, 21:21 ---Pai atunci te mai intrebi de unde vine "bazarul"?! ;D Da, acuma am vazut si eu ca haplotipul se foloseste in stabilirea arborelui genealogic al unei populatii sau familii... da' si la depistarea unor boli rare.
Cu plecatu', eu oscilez de ceva ani intre Danemarca si Australia. ::)
--- Terminare citat ---
Da diferenta dintre Danemarca si Australia ar fi de clima totusi e cam departe (pt mine) tinand cont ca vreau sa mi vad copii mai des, in schimb Noua Zeelanda este o frumusete de tara si o clima nemaipomenita.Canada iara si este departe, in Suedia am fost si au destui emigranti,se zice ca respecta drepturile omului cel mai bine avem cazul Bivolaru,au teritoriu nepopulat suficient de mult si dezavantajul ar fi ca sunt un pik cam rasisti din cate povestea o poeta romanca stabilita acolo dar prefer asa decat tigania din Valachia.
Corika:
On Topic :.....suicidal :sorry:.......ma uit prin mesaje si vead cat de ''fericiti '' sunt majoritatea ,si ma afund si mai tare.........mai critic e ca nu am nici o scuza pt cum ma simt ..... |o cred ca tre sa ma loveasca cineva :fight:poate imi vine mintea la cap.... :-[
giovis85:
singur :((
NICOLAE:
--- Citat din: giovis85 din Duminică, 03 Iunie 2012, 23:47 ---singur :((
--- Terminare citat ---
...daca te simti singur eu pot sa ti ofer experienta mea cand am fost in aceeasi situatie;daca esti singur aici pe site gasesti lume buna numai ca trebuie sa ceri ajutorul in oricare din cazuri;acum apropo de cat de fericiti suntem unii sau altii exista o solutie pentru fiecare problema.Nu vreau sa va fac nefericiti dar pe mine m a impresionat poza asta si sper sa incurajeze pozitiv pe cei care au o situatie mai delicata acum ......
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă