Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (987/1680) > >>

Guesswho:

--- Citat din: Mari_a din Sâmbătă, 02 Iunie 2012, 14:12 ---Acum sunt asa
A mea a facut jumate din varsta mea...  ::)

Multumim pentru urari.

--- Terminare citat ---

Maria, multi ani fetei tale. Sa-ti traiasca si sa-ti aduca multe bucurii!  :flori:

On-topic: putin cam obosita, am avut o zi plina cu de toate si musafiri dupa-amiaza. ::)

Mari_a:
Ooops, s-a umplut de confetii pe-aici.... Multumesc, multumesc! Toate cele bune si voua! :)  :kissing:

bit:
Daaa, e plin de confetti. Si de oo pe pereti. ;D
Oricum, te pupam, bre. Si pe jr.  :flori:

Monique:
Am avut ieri o zi speciala, finalizata cu un concert de muzica clasica cu nume mari, de inalta tinuta artistica; mi-am incarcat sufletul de frumos pentru ceva vreme.

Guesswho:

--- Citat din: Monique din Duminică, 03 Iunie 2012, 07:48 ---Am avut ieri o zi speciala, finalizata cu un concert de muzica clasica cu nume mari, de inalta tinuta artistica; mi-am incarcat sufletul de frumos pentru ceva vreme.

--- Terminare citat ---
frumos  :)

On-topic: ma simt foarte bine, am lenevit mai mult azi dimineata, apoi am stat la taclale cu cineva vreo ora. Am un sentiment de impacare, de liniste, parca nu-mi mai trebuie nimeni si  nimic, e arhisuficient ce am in aceasta clipa. Nush ce ati inteles de aici... :giggle:
Dupa-amiaza suntem invitati la Iustina la petrecere, facem mare chef ca doar o data implineste printesa.....2 anisori! *|* :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă