Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (979/1680) > >>

Guesswho:

--- Citat din: micaela din Joi, 31 Mai 2012, 11:27 ---P.S. preot on-line exista?  ;D

--- Terminare citat ---
io zic ca da, orice exista on-line  ;D

bit:

--- Citat din: micaela din Joi, 31 Mai 2012, 11:27 ---Nicolae, pana ajung eu la Constanta... mai bine dau cu aghiasma, tamaie, zic Tatal nostru  ;D

P.S. preot on-line exista?  ;D

--- Terminare citat ---
Dap, n-ar strica sa vina un popa sa-ti arunce un borcan de apa pe computer. Ca sigur il exorcizeaza de tot asa. Nimic nu mai ramane, garantat. Nici macar computerul. Cat despre blestemele tehnologiei, ti-am zis, nu te mai teme de ea, ala-i tot skepsisu`.

Chiar, Marie, tu ce patisi bre, ca au dreptate fetele, nu te-am vazut niciodata asa nucleara! E grav, e clar.

NICOLAE:

--- Citat din: micaela din Joi, 31 Mai 2012, 11:27 ---Nicolae, pana ajung eu la Constanta... mai bine dau cu aghiasma, tamaie, zic Tatal nostru  ;D

P.S. preot on-line exista?  ;D

--- Terminare citat ---
Eu am un preot in adresa de facebook,nu am vorbit niciodata cu el,am sa l intreb,asta din Topraisar este asa mai clarvazator ,iti spune lucruri despre tine pe care in mod normal nu ar avea de unde sa le cunoasca.Apropos de preotul Danci din FB este ilar cum in postarile de pe face book apar sfinti alaturi de poze mai deocheate......dar toti sunt prietenii mei nu am ce i face.Pana una alta dupa furtuna o sa rasara si soarele totul este sa nu disperi,ai norocul spre ex fata de cei care sunt la real in furtuna ca neuronii nu ti sunt fizic zdruncinati caci atunci vointa si speranta ti ar fi reduse la zero.Era chiar o metoda de a face spionii sa vorbeasca ,ii bagau intr o centrifuga si cand ieseau de acolo spuneau tot.

Guesswho:

--- Citat din: NICOLAE din Joi, 31 Mai 2012, 16:57 ---Apropos de preotul Danci din FB este ilar cum in postarile de pe face book apar sfinti alaturi de poze mai deocheate......

--- Terminare citat ---
asta e un popa modern. doar ce-i frumos si lui D-zeu ii place, nu?
prin analogie, si popei....  :magic:

Mari_a:
Multumesc fete, baieti! Ce sa zic?! O zi care a inceput prost…Si, ca sa n-o tin tot asa, pe la unu'jumate am plecat! Timp de vreo trei ore m-am preumblat fara de tinta prin centru… Si nici la telefon n-am mai raspuns... Mi-am aerisit neu(t)ronu’ si m-am... adunat (da, cred ca niste magneziu imi trebe!). Chiar m-am amuzat cand am ajuns in fata Muzeului National de Istorie si m-am intalnit cu... stramosul nostru Traian…  :-\

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă