Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
NICOLAE:
--- Citat din: micaela din Joi, 31 Mai 2012, 09:01 ---ma simt ca-n evul mediu, dupa o teribila conspiratie a tehnologiei impotriva mea... nu geaba se spune "de ce te temi, de aceea nu scapi"...am eu teama ever de stricarea monstruoaselor aparate, caci nu stapanesc problema si nu stiu ce sa le fac, la ce doctor sa le duc...etc. asa ca lately mi s-au stricat: cardul bancar, masina (creca am lasat semnalizarea de dreapta aprinsa si s-a descarcat acumulatorul - sper sa fie numai asta...tre' sa-i pun redresorul si asa nu-mi place... :( ), PC-ul de la servici. Ieri, colac peste pupaza agitata, m-a persecutat si laptopul personal si se pare ca e ceva serios... daca e intr-adevar terminat hardul, am pierdut si o gramada de informatie, chiar daca duminica am avut inspiratia de sorginte premonitorie, sa salvez pe DVD-uri o mare parte din ce-am lucrat in ultima vreme...acum utilizez salbaticiunea electronica a fiicei mele.
stie cineva un descantec, ceva, contra blestemelor tehnologiei? :)
multumesc unui prieten comun pentru vindecarea PC-ului de la servici. :kissing:
--- Terminare citat ---
Un preot bun(Stefan) la biserica din Topraisar judetul Constanta.:).
Guesswho:
ma simt impacata, am o stare de liniste interioara din care as face rezerve pt zilele nu tocmai favorabile.
Sau mai bine o impart cu voi :) (mai ales cu mica si Maria, vad ca sunteti mai tensionate azi :kissing:)
micaela:
multumesc, Guess. :)
dar, culmea, nu, desi ma deranjeaza ca n-am pe ce sa lucrez acasa, nu-s foarte tensionata. (mare mirare) :)
da' pe Maria e prima oara cand o vad cu emoticoana zmulgatoare de par. ;D de obicei e calma si surazatoare. Mari_a, cearca cu MagneB6 pentru tine si cu flit pentru factorul disturbator. :knuppel2:
micaela:
Nicolae, pana ajung eu la Constanta... mai bine dau cu aghiasma, tamaie, zic Tatal nostru ;D
P.S. preot on-line exista? ;D
Guesswho:
--- Citat din: Matei din Miercuri, 30 Mai 2012, 23:23 ---imi povestea cineva ca toate energiile negative din jur le putem transforma in folosul nostru: galagia, aglomeratia, sa ni le imaginam ca niste fascicule de energie buna care ne "maseaza"organele vitale si care de ex vitalizeaza rinichii, despre care asiaticii considera ca ar fi poarta de intrare a tuturor energiilor in organism. ca trebuie sa incercam sa ne inchidem in fata stimulilor negativi, a persoanelor negative, sa punem un fel de ecran intre ei si viata noastra interioara. si sa cautam linistea in noi, de fapt linistea, pacea sunt doar in noi si-atat. vad totusi ca ai gasit chiar tu remediul, indreptandu-ti gandurile catre acei oameni buni, deci ai crear chiar tu o energie pozitiva care te-a incarcat. se poate!
--- Terminare citat ---
rezonez cu ce ai scris O0
si io vad lucrurile la fel :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă