Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (980/1680) > >>

Matei:
mari_a, fotografia postata de tine cu stramosul nostru (sau noi ai lui?) are darul sa ma binedispuna si pe mine, chiar imediat as zice, toate variantele si tot ce s-a brodat pe marginea ei, imi dau o stare de bine.  inca nu am vazut-o dar trebuie, este pe lista mea de prioritati. nu ai nevoie de magneziu, sa stii... chiar acum cateva minute am citit un articol despre "Comercianţii de boli inventate
Buyology - Ştiinţa manipulării consumatorilor." foarte interesant! doar un mic extras "Suişurile şi coborâşurile vieţii devin tulburări mentale; slăbiciuni sau stări mai proaste, altminteri dintre cele mai obişnuite, sunt transformate în afecţiuni înfricoşătoare, şi din ce în ce mai mulţi oameni normali ajung bolnavi peste noapte." cine castiga de pe urma acestor boli inventate? "industria farmaceutică mondială, cu o cifră de vânzări de circa 500 miliarde dolari anual, exploatează perfid temerile cele mai profunde ale omului: de moarte, de şubrezire fizică, de boală etc."

asa ca, e mai simplu atunci cand ne simtim tristi, sa mergem sa ne uitam la statuia lui traian, sa facem sport, sa imbratisam o persoana apropiata noua, sa stam de vorba cu oamenii. s.a.m.d.

bit:
Subscriu. Io as lansa o bomba atomica. Sau nu, mai bine una bio, cu actiune diferentiata, functie de gene. Sau as face una cu pamantul niste locuri...dap, categoric m-as simti mai bine.

micaela:
eu n-as subscrie atat de categoric la o monstruoasa conspiratie a industriei farmaceutice desi sunt convinsa ca nu-i straina de imense interese comerciale. Totusi, exista si dezechilibre obiectiv netratabile doar cu miscare si statui  ;D. evident ca nu orice tristete sau stare proasta intra in zona patologiei, dar sunt si boli care cu adevarat necesita tratament, din pacate. exista dezechilibre chimice si/sau hormonale care atunci cand sunt foarte mari nu se mai rezolva doar prin exercitiu fizic, expunere la soare, consum de ceai de sunatoare etc...(nu fac referire la starea Mariei, evident).

bit, creca si tu trebuie sa servesti putin magneziu.  ;D auzi, bombe xenofobe   :surrender:

micaela:
erata: n-as subscrie ipotezei unei conspiratii...

Guesswho:
Inspirata  :giggle:
Am avut mareata idee sa-i propun lui fii-meu sa schimbam bicicleta, adica sa cumparam alta noua, fara roti ajutatoare. Asa ca ma asteapta un week-end de alergat pe langa el. Eu sunt pregatita si pentru trantele de rigoare, ca nu se poate fara, dar el nu prea... ;D
Voi profita de acest episod sa-mi fac pregatirea pt sala, e cazul sa-mi reincep antrenamentul,observ ca mi-am cam iesit din mana :blush:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă