Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (975/1680) > >>

dauina:

--- Citat din: Caroline din Miercuri, 30 Mai 2012, 11:34 --- :o Unde dai si unde crapa! Tu ai vreo problema personala cu a fi in minoritate?!  :surrender: Ca noi nuuu... Nu vezi ce lobby intens se face pentru integrarea cu succes a minoritatilor in SC?  :crazy2:

On-topic. Ma simt... agasata de o idee. De vreo saptamana am aproape permanent febra. Am luat antibiotice, urticaria a trecut de mult si, in rest, nici tu dureri, nici infectii (vizibile), nici...nimic. Intre timp, am gasit o capusa stand frumusel pe un umeras in debara, deasupra cosului de rufe in care au fost hainele de la Cozia. La naiba, nu mai vreau analize, nu mai vreau alte medicamente... m-am saturat!  :faint:

--- Terminare citat ---
>:( la naiba!!!!! >:( capusele asta :box: :box: :knuppel2:
totusi, fuguta la doctor!!!!

NICOLAE:
M am speriat niciodata nu ati lipsit asa de mult  mai bine de 12 ore, inseamna ca nu mai ploua in tara ce s a intamplat?Am crezut ca am facut eu vreo remarca nepotrivita.Melodia este superba Caroline.Ca idee generala ...suparat ca am cerut o marire de salariu si nu mi s a aprobat.:)

bit:
Obosit. Dupa doar 4-5 ore de stat in city (in care n-am facut mare lucru), mi-am adus aminte de ce urasc orasul asta (cu toate ca depind de el) si de ce n-o sa stau niciodata aici: pentru ca stoarce viata din mine. Noroc ca-i populat si cu destui oameni buni, care mai "indulcesc" atmosfera.

adda:
in sfarsit a iesit soarele la Sibiu...sper sa ajunga si pe strada mea. :) obligat, fortat...nu ma intereseaza :box:

Caroline:
Asa e, Adda, eu acum am ajuns acasa de la Sibiu si-ntr-adevar era foarte frumos. Aici tocmai a inceput furtuna...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă