Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (976/1680) > >>

adda:
sper sa nu ajunga si aici

Matei:

--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 30 Mai 2012, 12:09 --- ...suparat ca am cerut o marire de salariu si nu mi s a aprobat.:)

--- Terminare citat ---

aici este un schepsis si sunt mai multi factori de luat in considerare atunci cand se cere o marire de salariu... ai urmat o strategie sau pur si simplu ai cerut marirea?

Matei:

--- Citat din: bitek din Miercuri, 30 Mai 2012, 15:31 ---Obosit. Dupa doar 4-5 ore de stat in city (in care n-am facut mare lucru), mi-am adus aminte de ce urasc orasul asta (cu toate ca depind de el) si de ce n-o sa stau niciodata aici: pentru ca stoarce viata din mine. Noroc ca-i populat si cu destui oameni buni, care mai "indulcesc" atmosfera.

--- Terminare citat ---

imi povestea cineva ca toate energiile negative din jur le putem transforma in folosul nostru: galagia, aglomeratia, sa ni le imaginam ca niste fascicule de energie buna care ne "maseaza"organele vitale si care de ex vitalizeaza rinichii, despre care asiaticii considera ca ar fi poarta de intrare a tuturor energiilor in organism.  ca trebuie sa incercam sa ne inchidem in fata stimulilor negativi, a persoanelor negative, sa punem un fel de ecran intre ei si viata noastra interioara.  si sa cautam linistea in noi, de fapt linistea, pacea sunt doar in noi si-atat. vad totusi ca ai gasit chiar tu remediul, indreptandu-ti gandurile catre acei oameni buni, deci ai crear chiar tu o energie pozitiva care te-a incarcat. se poate!

Matei:
pentru guesswho, da, serbarea micutilor este foarte frumoasa, distractie frumoasa.
pentru caroline: nu e de joaca cu simptomele respective, mergi la medic de urgenta! curaj, nu te da batuta, sunt doar niste analize la urma urmei si-ti vei lua o greutate si sau indoiala de pe inima. bafta.

NICOLAE:

--- Citat din: Matei din Miercuri, 30 Mai 2012, 23:14 ---aici este un schepsis si sunt mai multi factori de luat in considerare atunci cand se cere o marire de salariu... ai urmat o strategie sau pur si simplu ai cerut marirea?

--- Terminare citat ---
.....a fost o strategie ,acum sunt impacat ca nu s a putut,mercy.....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă