Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
Eu imi amintesc ca anul trecut am platit la fisc 16% impozit pe venituri din cedarea folosintei bunurilor (pentru care am primit somatie) pe o chirie pe care nu am incasat-o. Totul a fost dintr-o eroare de procedura (trecuse termenul pentru depunerea declaratiei de reziliere a contractului, lucru pentru care nu am mai primit somatie, ca doar le convenea sa raman eu datornica, si nu Statul Roman). Si am ramas cu banii dati, ca atacarea in instanta a somatiei m-ar fi costat mai mult decat suma impozitata... pe nimic. Astea ar trebui puse la topicul Experiente de viata... in Romania. :tickedoff:
NICOLAE:
Da ar fi interesant,eu zic totusi sa nu devenim ca stirile de la ora 5 de la protv ,si sa ne autosugestionam negativ mai bine sa deschidem un site ,,Cum sa imbunatatim viata noastra si a comunitatii' macar numai si pentru aceia care vor citi aceste randuri si ideile bune sa le intareasca convingerea ca nu sunt singuri impotriva tuturor becalilor,miticilor,manelistilor samd.
NICOLAE:
Si tacerea este un raspuns ,inteleg ca trebuie sa parasesc acest site pentru ca sunt in minoritate.
Caroline:
--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 30 Mai 2012, 11:10 ---Inteleg ca trebuie sa parasesc acest site pentru ca sunt in minoritate.
--- Terminare citat ---
:o Unde dai si unde crapa! Tu ai vreo problema personala cu a fi in minoritate?! :surrender: Ca noi nuuu... Nu vezi ce lobby intens se face pentru integrarea cu succes a minoritatilor in SC? :crazy2:
On-topic. Ma simt... agasata de o idee. De vreo saptamana am aproape permanent febra. Am luat antibiotice, urticaria a trecut de mult si, in rest, nici tu dureri, nici infectii (vizibile), nici...nimic. Intre timp, am gasit o capusa stand frumusel pe un umeras in debara, deasupra cosului de rufe in care au fost hainele de la Cozia. La naiba, nu mai vreau analize, nu mai vreau alte medicamente... m-am saturat! :faint:
Guesswho:
--- Citat din: NICOLAE din Miercuri, 30 Mai 2012, 11:10 ---Si tacerea este un raspuns ,inteleg ca trebuie sa parasesc acest site pentru ca sunt in minoritate.
--- Terminare citat ---
in loc sa te bucuri ca n-ai concurenta, alegi sa te retragi? ;D
On-topic: nerabdatoare sa merg la serbare la fii-meu :D, ne-au distrat mititeii nostri de fiecare data, ne dureau obrajii de atata ras. Azi e serbarea de final, "Adio, gradinita" au numit-o, abia astept sa vad ce ne-au pregatit :smitten:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă