Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
Caroline:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 28 Mai 2012, 18:43 ---curaj, mica ;)
ce memorie au unii. la cati transporta zilnic, sa tii minte unde merge fiecare....cica stia de cand a preluat comanda prin statie unde urma sa mearga si pe cine sa ia ;D
un timp am sa apelez la alta firma de taxi...
--- Terminare citat ---
Bietu' om, poate ca el te tinea minte doar pe tine... :smitten: Pun pariu ca daca ai fi simtit ca ar putea fi sufletul pereche, nu ai mai apela la alta firma de taxi. :magic:
micaela:
somnoroasa. nani. noapte buna. :)
Guesswho:
--- Citat din: Caroline din Luni, 28 Mai 2012, 23:15 ---Bietu' om, poate ca el te tinea minte doar pe tine... :smitten: Pun pariu ca daca ai fi simtit ca ar putea fi sufletul pereche, nu ai mai apela la alta firma de taxi. :magic:
--- Terminare citat ---
n-am rezonat, deci sigur nu e soferul sufletul meu pereche, eu il vedeam pentru prima data ;D el cica ma mai vazuse ;)
Guesswho:
inervata cu nervii :tickedoff:
am ajuns azi la vorba lui Badea" traim in Romania si asta ne mananca tot timpul".... :(
dimineata, ora 9, ma suna Maria mea disperata ca nu putea face nimic din ce-i lasasem (calcat, aspirat, e tc) ca nu avea curent. ii zic sa mai astepte, poate e vreo defectiune. mai asteapta Maria o ora, dar degeaba. suna la o vecina de pe palier, acolo era curent.
sun electricianul, vine omu`, verifica in casa la panou, totul ok...coboara la panoul de pe scara si surpriza! la mine pe siguranta (sau cum s-o chema) era scris pe o banderola "Deconectat! Nu rupeti sigiliul! Sunati la 929". Electricianul imi zice ca sigur n-am platit factura, eu ii zic ca nu e cazul. L-am pus sa rupa sigiliul pe raspunderea mea si sa-mi puna o siguranta. Am rezolvat problema cu curentul, dar trebuia sa ma lamuresc care era cauza...
Ii sun pe istetii astia de la e-on si dupa ce ma pun de vorbesc cu vreo 3 competenti, ma lumineaza ultimul cu o veste buna: ati fost deconectata din greseala!!! :faint:
trebuia sa-l deconecteze pe altul, da` m-a gasit pe mine disponibila... :tickedoff:
toata distractia a durat 4 ore, nervi, telefoane, Maria somera....pentru ce? pentru niste incompetenti. nici macar scuze nu si-au cerut pentru inconvenient.
M-au anuntat ca dupa amiaza vin sa remedieze situatia in teren, poate ma lasa iar fara..... :uglystupid2:
NICOLAE:
Din nefericire pentru noi nesimtirea este prezenta la tot pasul....am patit si eu ceva de genul le am facut reclamatie ,mai sa ma bat cu ei.Cu firmele de energie electrica este mai dificil ca nu ai alternativa ca la telefoane unde poti schimba operatorul.Eu ma tot gandesc cum a si putea scapa de ei ...eoliana,generator portabil,etc sau electrocasnice cu reactor nuclear....cica asa va arata viitorul ...peste 50 de ani dar nu bag mana n foc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă