Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (840/1680) > >>

micaela:
meriti. si noi iti dam voie sa dormi 10 ore.  :)
as face idem, dar trebuie sa termin ceva pana-n midnight, musai, ca-i deadline. si-s obosita, si ma doare capul, de la schimbarile de presiune, cred... ca-i vad si pe altii, in jur, batuti de astenia de primavara...
la noi ba-i soare, ba-i vant, ba e innorat...

micaela:

--- Citat din: lori din Joi, 29 Martie 2012, 09:09 ---De acord cu tine. Cred asta este principalul motiv pentru care nu m-am indreptat spre cariera pedagogica. Desi la teorie ma pricep, caci am facut de toate in facultate : pedagogie, psihologie, metodica predarii, etc.
Dar trebuie sa simti undeva , in interiorul tau ca poti si vrei sa faci o astfel de cariera. Desi imi plac copiii, si-mi place sa lucrez cu ei, mai ales ca sunt foarte deschisi sa te asculte, sa invete, si sa afle cat mai multe. Dar am avut un model de profesoara in liceu pe care am admirat-o foarte mult (de istorie). As fi vrut sa fiu ca dinsa, dar dupa practica pedagogica facuta si dupa un an de invatamant, am renuntat. Nu-mi pare rau, fiindca imi place ce fac acum. Cred ca trebuie sa ai aptitudini pentru a fi profesor. A face o facultate, oricare ar fi ea, nu este suficient. Asa cred eu, dupa experienta avuta in domeniu.

--- Terminare citat ---

ai dreptate, lori. poti sa fii un profesionist si un om de mare calitate dar sa nu ai vocatia profesoratului. Am o colega pe care o admir din toate punctele de vedere -forta intelectuala, capacitate de munca si caracter- dar care nu poate, nu stie sa faca orele atractive. E un joc special acela de a "tine in mina" un grup mai mic sau mai mare de oameni tineri, sa le tii vie atentia si nu doar sa le torni cu lingurita informatie in cerebel. iti trebuie un anumit "simt", chiar si o anumita carisma...si abilitatea de a introduce momente de relaxare, prin gluma, prin intrebari, etc... e aproape o arta. :) nu cred ca e pedeapsa mai mare pentru un profesor decat o permanenta neatentie sau plictiseala a invataceilor. colega de care spuneam a facut o adevarata fobie pentru cascatul celor din sala.  ;D e obsedata de faptul ca plictiseste...

gata pauza. trec la treaba.  :)

silviu:
obosit si cu febra musculara :(

Victorman:

--- Citat din: silviu din Joi, 29 Martie 2012, 19:29 ---obosit si cu febra musculara :(

--- Terminare citat ---
Febra-i de la frecat menta ?  :2funny:

Guesswho:

--- Citat din: marian11 din Joi, 29 Martie 2012, 19:26 ---MOMENTE DE RELAXARE APAR SI IN URMA SEDINTELOR DE MASAJ REFLEXOGEN , CE ZICETI ,ATI INCERCAT ?

--- Terminare citat ---
n-am incercat masajul reflexogen, doar pe cel clasic
dar e o idee  ;)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă