Aici se discuta > Subiecte generale
Cum te simti acum?
silviu:
--- Citat din: Victorman din Joi, 29 Martie 2012, 19:31 ---Febra-i de la frecat menta ? :2funny:
--- Terminare citat ---
nu, e de la taiat frunze :(
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Joi, 29 Martie 2012, 19:29 ---obosit si cu febra musculara :(
--- Terminare citat ---
un masaj, ceva?
Victorman:
Am vazut ca unele persoane stau in militari, daca aveti nevoie de manichiura, pedichiura, masaj(era de 2 feluri), acasa la femeie(nu va ganditi la prostii). De obicei nu primeste barbati in casa, mi-e prietena. Stiu ca era ceva de genul 25 ron manechiura+pedichiura si 30 ron un masaj si 40 ron altul(30 minute). Ptr barbati e 20 ron doar pedichiura ??? , si numai cu recomandare. Vb serios cine vrea e pe veteranilor si va dau nr O0
Victorman:
--- Citat din: Victorman din Joi, 29 Martie 2012, 19:41 ---Am vazut ca unele persoane stau in militari, daca aveti nevoie de manichiura, pedichiura, masaj(era de 2 feluri), acasa la femeie(nu va ganditi la prostii). De obicei nu primeste barbati in casa, mi-e prietena. Stiu ca era ceva de genul 25 ron manechiura+pedichiura si 30 ron un masaj si 40 ron altul(30 minute). Ptr barbati e 20 ron doar pedichiura ??? , si numai cu recomandare. Vb serios cine vrea e pe veteranilor si va dau nr O0
--- Terminare citat ---
Epilari , etc. Cine e interesat sa-mi ceara NR SI VB CU EA
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 29 Martie 2012, 19:39 ---un masaj, ceva?
--- Terminare citat ---
erotic? ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă