Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (841/1680) > >>

silviu:

--- Citat din: Victorman din Joi, 29 Martie 2012, 19:31 ---Febra-i de la frecat menta ?  :2funny:

--- Terminare citat ---
nu, e de la taiat frunze :(

Guesswho:

--- Citat din: silviu din Joi, 29 Martie 2012, 19:29 ---obosit si cu febra musculara :(

--- Terminare citat ---
un masaj, ceva?

Victorman:
Am vazut ca unele persoane stau in militari, daca aveti nevoie de manichiura, pedichiura, masaj(era de 2 feluri), acasa la femeie(nu va ganditi la prostii). De obicei nu primeste barbati in casa, mi-e prietena. Stiu ca era ceva de genul 25 ron manechiura+pedichiura si 30 ron un masaj si 40 ron altul(30 minute). Ptr barbati e 20 ron doar pedichiura  ??? , si numai cu recomandare. Vb serios cine vrea e pe veteranilor si va dau nr  O0

Victorman:

--- Citat din: Victorman din Joi, 29 Martie 2012, 19:41 ---Am vazut ca unele persoane stau in militari, daca aveti nevoie de manichiura, pedichiura, masaj(era de 2 feluri), acasa la femeie(nu va ganditi la prostii). De obicei nu primeste barbati in casa, mi-e prietena. Stiu ca era ceva de genul 25 ron manechiura+pedichiura si 30 ron un masaj si 40 ron altul(30 minute). Ptr barbati e 20 ron doar pedichiura  ??? , si numai cu recomandare. Vb serios cine vrea e pe veteranilor si va dau nr  O0

--- Terminare citat ---
Epilari , etc. Cine e interesat sa-mi ceara NR SI VB CU EA

silviu:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 29 Martie 2012, 19:39 ---un masaj, ceva?

--- Terminare citat ---
erotic? ::)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă