Aici se discuta > Subiecte generale

Cum te simti acum?

<< < (839/1680) > >>

Guesswho:
mica, am incercat , mai bine spus m-am chinuit toata ziua incercand sa scot ceva de la mine...dar nic  :(
si m-am gandit ca-i mai bine sa nu mai trag de mine, azi cel putin. voi vedea maine.
asa ca, rasfat sa fie :D
stii ce-i straniu? ca imediat ce m-am hotarat sa ma las in voia starii prezente, parca deja m-am simtit mai bine  ^-^

micaela:
faci foarte bine. e inutil sa ne reprosam cand avem o zi mai proasta. nu suntem roboti, ci oameni, si avem dreptul la rasfat, nu doar la munca. ar trebui sa invat si eu sa ma relaxez mai usor cand irosesc cate o zi, fara randament.  :)

Caroline:
Eu cand am zile din alea, fac exact la fel: imi dau voie sa fiu om. Oricum nu as fi facut nimic mai mult intr-o zi din aia decat fac intr-o ora, a doua zi dupa relaj. De exemplu, azi, dupa zilele de lancezeala: predat 6 ore, lucrat birocratie, telefoane si inscrieri pentru "Scoala altfel" 4 ore, corectat lucrari 3 ore. Deja mi-e somn la ora asta... si cred ca o sa-mi dau voie sa am un somn de vreo 10 ore, ca merit.  :D

Guesswho:
am invatat asta de la nasa lui fii-meu, o femeie extraordinara cu care am o relatie mai apropiata decat cu sora-mea (care nu mai este in tara). ea are un ritual pe care l-am preluat si eu: o data pe saptamana cateva ore de rasfat doar pt ea: coafor, manichiura, cosmetica, masaj, sauna si altele din gama asta. orice o face sa se simta bine. de cativa ani imi permit astfel de momente pentru mine. si s-a nimerit atat de bine,am intalnit exact oameni pe placul meu, am o coafeza cu care rezonez extraordinar, manichiurista la fel, cosmeticiana idem. chiar daca nu le vizitez saptamanal pe fiecare, la oricare dintre ele as avea programare ma simt excelent. in plus, eu am adaugat exercitiile la sala si la zumba.
asa ca, mica, e bine sa faci si din astea, din cand in cand, au un efect general (psihic si fizic) extraordinar.  :)

Guesswho:

--- Citat din: Caroline din Joi, 29 Martie 2012, 19:03 ---Deja mi-e somn la ora asta... si cred ca o sa-mi dau voie sa am un somn de vreo 10 ore, ca merit.  :D

--- Terminare citat ---
sigur ca meriti, Caroline, asculta-ti corpul, daca el zice ca-i trebuie somn, asta ofera-i  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă