Autor Subiect: Plante  (Citit de 160138 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Plante
« Răspuns #360 : Luni, 05 Noiembrie 2012, 20:25 »
Apropo de asta, imi povestea un prieten cum facea nevasta-sa cu prietenele ei la magazinele de haine. Lua cate o bluza sau ma rog ce-i placea si o muta de la marimea ei la una extrem diferita. De acolo nu o cumpara nimeni, ca cine-si cauta masura mare si dadea de astea nu avea ce face cu ele, iar cele care aveau masura potrivita, nu cautau la marimi mari. Asa ca ramanea acolo, pana se facea o ieftinire. Fetele stiau aproximativ cand si veneau pregatite sa-si ia...roadele.

Tare!  :happy: Buna idee... ai putea sa muti si tu florile la raionul de Artizanat sau Mobila. De-acolo n-o sa le cumpere nimeni, ca o sa creada ca sunt de decor.  :P

Offline PGabriela

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 285
« Răspuns #361 : Luni, 05 Noiembrie 2012, 20:47 »
Da! ce nu-i trece romanului prin minte  :)
Buna strategia :)

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #362 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 12:27 »
Zilele trecute, pe o straduta de case prin centrul Bucurestiului, pe o vreme nu tocmai "calduroasa" cateva flori mai rezistau frigului, impodobind curtile oamenilor.  :)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #363 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 12:32 »
superb trandafir. si eu am vazut ieri, in Cotroceni, doi boboci de trandafir galben, o minunatie. M-am oprit si m-am uitat in "curtea omului" in care se aflau, o "eternitate" de un minut.  :)

anda

• Vizitator
« Răspuns #364 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 10:53 »
Iata si trandafirii mei in luna noiembrie. Este primul an cand, datorita temperaturilor mai mari, ei sunt plini de boboci si de flori:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #365 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 10:54 »
Iata si trandafirii mei in luna noiembrie. Este primul an cand, datorita temperaturilor mai mari, ei sunt plini de boboci si de flori:
frumosii tai trandafiri...... :thumbup:
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

anda

• Vizitator
« Răspuns #366 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 11:05 »
Aha, asa pot sa fac mai repede 50 de mesaje. Ma ajuta gradina mea .

anda

• Vizitator
« Răspuns #367 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 11:13 »
Tufa de flox care miroase imbatator.

anda

• Vizitator
« Răspuns #368 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 11:16 »
Nici asta nu e o metoda imbucuratoare pentru ca trebuie sa iau fiecare poza in parte si sa-i dau resize de cateva ori, inainte de a o posta!

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #369 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 11:28 »
ai o gradina foarte frumoasa, anda.....
daca ai diverse probleme tehnice, scrie pe topicu' de probleme tehnice si saturnianul sau admin te vor ajuta cu precizari  :)
Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #370 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:03 »
Anda, aici gasesti modalitati de a posta imagini... fara resize:)

http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.0.html

Offline almi_gabi

• Hero Member
  • Mesaje postate: 7628
« Răspuns #371 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 15:03 »

Imi place in special primul - cel rosu!  :)
Si te invidiez pentru gradina! De fapt pe toti cei care au casa la curte. Eu ma plimb pe stradutele Bucurestiului si trag cu ochiul la florile din gradinile oamenilor privind printre "uluci".  

anda

• Vizitator
« Răspuns #372 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 15:47 »
De acesta sigur te vei indragosti, l-am pus in aprilie si iata ca este atat de micut dar are 7 trandafiri pe el!!! Este o minunatie. Abia astept sa creasca, va fi deosebit, poate ca va deveni el regele gradinii, detronandu-l pe maretul urcator Morning Jewel.

Offline deli_a

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
« Răspuns #373 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 10:40 »
Prima mea poezie, scrisa in ziua cand implineam 17 ani (trista, evident, ca doar eram o adolescenta neinteleasa, ca toti adolescentii), avea un vers ceva cu "si ninge peste trandafiri, iar el este departe..." Imi amintesc imaginea cu trandafirii rosii din fata casei parintilor mei din Brasov cu zapada pe florile deschise... eu ii priveam de la geam... mi se parea sfasietor de trist sa ninga pe trandafirii infloriti...  :((
"Viseaza ca si cand ai trai vesnic si traieste ca si cand ai muri azi, caci nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai."

silviu

• Vizitator
« Răspuns #374 : Luni, 26 Noiembrie 2012, 10:47 »
"si ninge peste trandafiri, iar el este departe..."
care el? ???