Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minunata Austrie! Vacanta in Alpi. 5 - 12 iulie 2013

<< < (6/11) > >>

ela_tgv:
A fost o vacanta de vis. POT VORBI DE EA LA SUPERLATIV  :D. TREBUIE SA STITI CA SUNT DESTUL DE RETINUTA, NU ARUNC CU VORBELE.
Intru in depresie cand ma gandesc ce departe-i vara |o! Felicitari lui Gigi si Samizei pentru astfel de actiuni si la cat mai multe ! *|*

ludmila:

--- Citat din: ela_tgv din Duminică, 03 Februarie 2013, 22:46 ---A fost o vacanta de vis. POT VORBI DE EA LA SUPERLATIV  :D. TREBUIE SA STITI CA SUNT DESTUL DE RETINUTA, NU ARUNC CU VORBELE.
Intru in depresie cand ma gandesc ce departe-i vara |o! Felicitari lui Gigi si Samizei pentru astfel de actiuni si la cat mai multe ! *|*

--- Terminare citat ---
Salve Lili! Ma bucur ca iti amintesti cu drag de vacanta petrecuta in Austria! Abia a trecut Revelionul si astept vara.....vacanta....  :yeah: .Poate ne mai intalnim daca nu ai stabilit nimic pentru acesta vara, de aceasta data in excursia din Adriatica, sau mergi la Paris,  ce zici? Multam pentru pps-uri! :kissing:

oti:
gigi, am facut inscrierea in excursie de pe portalul de inscrieri, dar nu am stiut cum sa inregsitrez 2 locuri. sa tii tu cont de asta, sau invata-ma ce sa fac. sa nu mananc bataie acasa... :knuppel2:

admin:
Ii transmit eu Samizei! Deci cu ...chitara!  :thumbup:

oti:
super! eu deja sunt cu gandul pe la munte, ca sa nu zic cu capul in nori... :giggle:
sunt asa de obosita la serviciu, ca numai gandul ca o sa vad Austria ma mai tine in forma. de-abea astept!!!!!! :yeah:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă