Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minunata Austrie! Vacanta in Alpi. 5 - 12 iulie 2013
oti:
draga gigi, daca nu ai contrafacut tu pozele, pe mine si pe tudor ne-ai convins. deci trece doua locuri pe lista asta.
oricum nu stiam cum sa-mi petrec vara asta si ideea ma incanta foarte tare.
olarioooooo!!!!!!
admin:
Cu toata placerea Oti! :) Dar cu o conditie... ::) ...sa-si ia Tudor chitara :dance: Iti amintesti restaurantul de pe insula Krk, unde ne-a dus Marian cu vasul, ce fain a fost? Gasise Tudor pe acolo o chitara si a cantat vreo 3-4 melodii de l-a aplaudat lumea? Si o sa avem de data asta si rock pe drum...promit, intreaba-l daca Linkin Park e ok? (Stiu ca este band-ul lui preferat). Aaaa, da si sa nu uit, daca are succes, iau 5% din incasari ;D ;D ;D
oti:
promit sa luam si chitara. numai sa avem loc in bagaje.... nu mai las eu baiatul sa sufere... :coolsmiley:
si-a imbogatit repertoriul, asa ca o sa avem ce asculta tot drumul... :dance:
oti:
eu am mai vizitat Viena acum cativa ani. am vazut catedrala Sfantul Stefan si Palatul Schoenbrunn. sunt minunate. incerc sa va transmit cateva poze.
ludmila:
Ai dreptate Paula! Am vazut aceste imagini din nou....parca a fost ieri! M-au impresionat f tare....si cand ma gandesc ca nu doream sa merg in Austria! DOAMNE CE FRUMOS A FOST! :worthy:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă