Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Minunata Austrie! Vacanta in Alpi. 5 - 12 iulie 2013
admin:
Mai e un pic! Va fi fain, o sa-ti placa cu siguranta! Nu-i exclus ca la intoarcere sa dam o tura si in Germania. Guntz vine si el, urmeaza sa ne vedem direct acolo cu si este foarte posibil ca la intoarcere sa trebuiasca sa intru sa-l las acasa. Pe soseaua pe care venim de la Innsbruck la Viena, la un moment dat este o bifurcatie unde un semn arata Munchen, 30 km. Asa ca ....
Nu promit, dar voi stiiti cum mine nu se stie nicioadata unde ajungeti...Depinde si de cei care mai vin, trebuie sa si cadem de acord, dar cu siguranta nu cred sa fie cineva care sa zica nu la o incursiune in ....Marienplatz! ;)
oti:
din partea mea se poate prelungi excursia. nu am program fix si sunt pe bune cu sefa... O0. imi da liber.. :happy:
copilul e in vacanta, deci..... *|*
Celyanaa:
:) Sper din tot sufletul sa fie o vacanta frumoasa, abia astept sa mergem! :applause:
PGabriela:
Celynaa Austria e faina de oriunde " o apuci " imposibil sa nu fie o vacanta de neuitat !!
Celyanaa:
;) cu siguranta! Oricum, pentru mine, fiecare loc are farmecul lui, dar la asta se mai adauga multe altele! Dar sunt convinsa ca vom petrece o vacanta minunata! :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă