Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Minunata Austrie! Vacanta in Alpi. 5 - 12 iulie 2013

<< < (4/11) > >>

Plusar:
am innebunit cand am vazut: Kaprun, ghetar, mii de metri altitudine, pensiunea arata intr-un mare fel, spa + piscina, obiective, etc apoi m-am lovit de formulari de gen : "plecare din Sibiu la 3 dimineata",  "dimineata devreme vom parasi Innsbruck" si m-am linistit !  |o

admin:
Vi și tu cu o zi mai devreme Plusuletz, te culcam la Sibiel,  înainte iți spunem o poveste frumoasă,  iti cântăm de leagăn, iar noaptea, la plecare, iti luam bagajele,  le punem în mașină,  iar pe tine te aducem din camera în brațe,  și apoi te așezăm cu grija sa nu te trezim,  pe fotoliu. Te trezim doar la Viena... Si atunci lin, ușor, cu o cafea si un cantecel de dimineata....  :)

Plusar:
... am o vaga impresie ca toata aceasta dulce trezire se va sfarsi cu un apfelstrudel aruncat in fata  :tomato:

dauina:

--- Citat din: admin din Marți, 22 Ianuarie 2013, 19:13 ---Salzburg

--- Terminare citat ---

Colina Calugarilor cu fortareata....
Mirabelu' cu etajatele lui....
deci, am vazut pozele tale, si am dat fuga la albumu' meu....erau acolo; aproape identice:)))

Rollys:
superbe pozele :) planuiti vacante super si mi-as dori sa merg in toate :D dar cu un pic de organizare, si cu cereri de concediu :D sper ca anul acesta sa merg in cateva locatii de la noi din tara :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă