Scrise de noi > Articolele noastre

Craciunul copilariei

<< < (10/15) > >>

silviu:
Draga Mosule,
te rog sa ai grija de mine si sa-mi trimiti niste craciunitze tinere :applause:
multumax! :bow:

luciamanta:
   Draga Mos Craciun,
   De data aceasta nici nu stiu ce anume sa iti cer, cred ca numai Tu stii care sunt adevaratele mele trebuinte. Si pentru ca am credinta ca Tu ma iubesti mai mult decat ma pot iubi eu insami, am sa te rog sa nu ma uiti niciodata, sa ai grija de toti oamenii de pe Pamant, stii prea bine ca eu imi pun toata nadejdea in Tine.  :) :angel:

Caroline:
Draga Mosule,

Eu nu vreau cadouri, nici macar de la cei dragi... am tot ce-mi trebuie si cel mai frumos dar este sa fim impreuna de sarbatori.
Eu vreau doar sa faci astfel incat anul 2013 sa fie cel mai bun an al meu, din toata viata mea de pana acum, asa cum mi-a purtat noroc si faptul ca am fost numarul 13 la catalog, si in scoala, si in liceu, si la facultate. De fapt, am credinta ca nici n-ar fi putea sa fie altfel.  :)

admin:
De azi intru in "cantonament" la Sibiel, sunt deja o multime de turisti, asa ca trebuie sa stau in zona, sa ma asigur ca totul este ok...In ajun o sa fiu mosu' (de fapt, nu doar atunci... ;) ... o sa mai postez cate ceva, printre ele si de acolo. Nu stiu cat timp o sa mai am la dispozitie, sa mai intru pe forum. De aceea m-am grabit cu urarea transmisa prin newsletter, am postat ceva si pe fb: "Urari in imagini"...

Craciun fericit tuturor!

ludmila:
CRACIUN FERICIT  GIGI!
CRACIUN FERICIT TUTUROR ! *|* *|* *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă