Autor Subiect: Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013  (Citit de 81281 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

LiaV

• Vizitator
Re: Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013
« Răspuns #195 : Joi, 06 Iunie 2013, 16:36 »

Microbuzul va avea remorca, deci loc suficient de bagaje. Veniti pregatiti de munte: haine mai grosute pt seara, pelerine de ploaie, ghete de munte si unele de schimb, daca aveti, in caz ca va ploua. Traseele nu sunt grele, dar insist cu explicatiile, muntele este munte, nu parc. Se urca, se coboara, se merge ore intregi. Nu exista posibilitate de intoarcere, nu are cine sa va insoteasca, fara sa fie afectata grav toata drumetia celorlalti. O intoarcere a mea la baza inseamna cel putin 2-3 ore pierdute, indiferent cat as grabi eu pasul. Deci evaluati-va conditia fizica si fiti responsabili fata de ceilalti. Nimanui nu-i place sa astepte minute in sir, sau sa faca incontinuu pauze pt a astepta pe cineva. Asa ca acolo imi spuneti, din prima zi va rog, dupa prima portiune, puteti sau nu sa faceti fata traseului. Daca nu, mai bine ramaneti in zona pensiunii, la piscina, la o plimbare prin jur, decat sa tineti in loc tot grupul.
Scriu asta pt ca am avut deja destule experiente de genul acesta.

Inca ceva, dar am sa va repet acolo. Grupul trebuie sa stea compact. Daca credeti ca nu va puteti regla pasul cu ceilalti si vreti sa accelerati, sau nu va puteti incadra in grup, imi spuneti si am sa va dau detaliile de traseu, pt a merge solitar. In situatia respectiva nu mai am nici o responsabilitate fata de persoana desprinsa din grup, este pe cont propriu in acel caz.

Tonul meu poate pare un pic mai rigid si mai direct, dar credeti-ma astfel de lucruri serioase si importante trebuie comunicate in acest fel. Deci nu este vorba de fixisme, sau suparari sau altceva, ma gandesc doar la grup si la sanatatea fiecaruia. Daca ma ascultati toata lumea va fi multumita.  :)

O, daaaa, Gigi, tonul tau e categoric, dar pe mine m-a linistit. Aleg sa fac plimbari solitare usoare si sa stau la pensiune.
Am trecut azi printr-un magazin cu incaltaminte si altele pt excursii montane, am vazut ghetute ca ale Corneliei, dar zau ca nu as da 270 lei pe ele, stiind ca, grasuta cum sunt, nu as putea tzine pasul cu tinerelele din grup. De tine, ce sa mai zic? :)) Sunt convinsa ca ai mai slabit si esti pus pe fapte marete!  ;)
Nu ma incumet nici cu gandul sa ma alatur voua. Sunt recunoscatoare ca pot ajunge acolo cu voi, in mijlocul naturii!
Iuliana cred si sper ca imi va tzine cat de cat companie. Este una deosebit de placuta!

Si ma bucur mult sa descopar ca Delia si Tincuta vor veni si ele! Va pup, fetelor si abia astept sa va revad!

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #196 : Joi, 06 Iunie 2013, 16:54 »

Alte mijloace:
Masina personala M.Mihaela:
1. M. Mihaela - Braila
2. Mariana C. - Braila
3. Aprilie - Bucuresti
4. Lia V - Timisoara

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #197 : Joi, 06 Iunie 2013, 18:24 »
Ei, da Lia, am reusit sa las vreo 23 de kg ... :yeah: si sper sa nu le gasesc prea curand si sa le pun la loc... ::) Si da, sa stii am ganduri mari, in special cu revenirea pe munte. Au trecut multi ani, ba cred ca as putea spune foarte multi ani de cand nu am mai facut-o la modul profi si dupa ce m-au operat de o gramada de ori la picioare am crezut ca muntele va mai putea fi doar un vis. Nici n-am indraznit sa ma gandesc nici macar la o plimbare. Cinstit imi pierdusem suflul, cu kilogramele ati vazut si voi, ba chiar imi aparuse si un pic de teama de inaltime, ceea ce nu ma asteptasem sa mi se intample vreodata...
Dar acum este iar ok, imi revin pe zi ce trece.  Si pt ca am gasit Muntii Buzaului, ca loc de refacere si energizare, asa cum mai scriam pe aici o sa folosesc locul acela cel putin de 2 ori pe an. Am aici la indemana Cindrelul si Fagarasii, asa ca in doi-trei ani sper sa fiu apt... de ceva care-mi doresc mult. Oricum n-am sa mai intrerup toamna si am sa continui chiar daca ninge cu muntele, am deja resursele fizice necesare si forma pt a nu mai avea nici o grija. Imi trebuie doar echipament profi....
In rest ambitie ca timp am...inca vreo 50 de ani... :)

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #198 : Joi, 06 Iunie 2013, 23:07 »
Ei, da Lia, am reusit sa las vreo 23 de kg ... :yeah: si sper sa nu le gasesc prea curand si sa le pun la loc... ::) Si da, sa stii am ganduri mari, in special cu revenirea pe munte. Au trecut multi ani, ba cred ca as putea spune foarte multi ani de cand nu am mai facut-o la modul profi si dupa ce m-au operat de o gramada de ori la picioare am crezut ca muntele va mai putea fi doar un vis. Nici n-am indraznit sa ma gandesc nici macar la o plimbare. Cinstit imi pierdusem suflul, cu kilogramele ati vazut si voi, ba chiar imi aparuse si un pic de teama de inaltime, ceea ce nu ma asteptasem sa mi se intample vreodata...
Dar acum este iar ok, imi revin pe zi ce trece.  Si pt ca am gasit Muntii Buzaului, ca loc de refacere si energizare, asa cum mai scriam pe aici o sa folosesc locul acela cel putin de 2 ori pe an. Am aici la indemana Cindrelul si Fagarasii, asa ca in doi-trei ani sper sa fiu apt... de ceva care-mi doresc mult. Oricum n-am sa mai intrerup toamna si am sa continui chiar daca ninge cu muntele, am deja resursele fizice necesare si forma pt a nu mai avea nici o grija. Imi trebuie doar echipament profi....
In rest ambitie si timp am...inca vreo 50 de ani... :)

Ei si tu, acum, Gigi. Esti modest. Cum numai 50 de ani? Cel PUTIN 50, sunt convinsa ca voiai sa spui  ;)
Bunica-mea a trait 100 de ani in cap, fara sa faca sport. Asa ca tu... obligatoriu peste!

Ma bucur ca te-am prins in toate fazele, de la revelion incoace, si tu stii parerea mea: erai mai dragut asa grasut, cum erai inainte :))
Dar daca tie ti-e bine si faci ceea ce-ti place, e cel mai important! Noi te apreciem grasut sau slabut, alpinist au ba... ca uite, cum-necum, iti imparti timpul cu noi toti.
Sa fii sanatos si voios si sa bem o limonada la Pardon Caffe peste 60 de ani :))... cum ii spuneam azi Samizei.  ;)

:kissing:

Offline iuliana leonte

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #199 : Vineri, 07 Iunie 2013, 08:14 »
si eu vin cu masina

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #200 : Duminică, 09 Iunie 2013, 21:53 »
Am fost iar la Decathlon :) Ma hotarasem sa achizitionez ghetele Forclaz 500 de care va spuneam, pret 249 lei. Dar aveau o promotie, tot Forclaz 500 dar bej la 99 lei. Sunt exact acelasi lucru ca cele de 249 lei, difera doar culoarea. Dar ghinion, nu mai aveau masura mea, 36. Numai in Decathlon Timisoara mai existau 4 buc marimea 36. Va rog, ma poate ajuta cineva din Timisoara sa mi le cumpere de acolo? Este totusi o diferenta de 150 lei...  Multumesc frumos, astept raspuns.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #201 : Duminică, 09 Iunie 2013, 23:59 »
Am fost iar la Decathlon :) Ma hotarasem sa achizitionez ghetele Forclaz 500 de care va spuneam, pret 249 lei. Dar aveau o promotie, tot Forclaz 500 dar bej la 99 lei. Sunt exact acelasi lucru ca cele de 249 lei, difera doar culoarea. Dar ghinion, nu mai aveau masura mea, 36. Numai in Decathlon Timisoara mai existau 4 buc marimea 36. Va rog, ma poate ajuta cineva din Timisoara sa mi le cumpere de acolo? Este totusi o diferenta de 150 lei...  Multumesc frumos, astept raspuns.

Te ajut eu cu placere. Regret ca doar acum citesc, la cateva ore de la inchidere, iar maine s-ar putea sa fiu ocupata mai toata ziua. Dar imediat ce pot, voi merge la Decathlon.
Deci: Forclaz bej. Daca gasesc acest model, la pretul pe care il scrii, dar sa presupunem ca este alta culoare, sa-ti iau? Si esti sigura ca 36-le lor este si al tau?

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #202 : Luni, 10 Iunie 2013, 00:10 »
Le-am scris celor de la Decathlon. I-am intrebat daca au cele 4 perechi, iar daca da, sa-mi retina una.
Am card de fidelitate la ei  ;), chiar daca nu ma omor cu urcatul muntilor.
Vom vedea ce-mi raspund.

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #203 : Luni, 10 Iunie 2013, 12:43 »
Multumesc mult, Lia,  nu e problema si eu am scris dupa ora inchiderii :) Iti sunt foarte  recunoscatoare pentru ca incerci sa ma ajuti dar te rog sa o faci numai in masura timpului tau disponibil.
Am probat o pereche 36 Forclaz 500 dar cei de 249 lei care sunt maro. Cei bej sunt exact acelasi lucru, deci ar trebui sa fie ok marimea 36. Nu conteaza culoarea, sa  fie Forclaz 500, pret 99 lei (promotie - lichidare de stoc) si sa fie marimea 36. Astept vesti de la tine inainte sa intreprind altceva si multumesc mult, inca o data.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #204 : Luni, 10 Iunie 2013, 22:59 »

Ti-am luat ultima pereche. Au mai ramas cateva perechi marimile 40 si 41. Costa 99.99 lei.
Treaba e ca eu am incercat un 40 (numarul meu la pantofi), dar mi-a fost mic. 41 mi s-a potrivit perfect. Ce faci acum, daca 36-le ti-e mic?
Astia mi-au spus ca ii vei putea returna la Decathlonul de la tine din localitate.

Si acum ce facem? Ti-i aduc in Apuseni?

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #205 : Marți, 11 Iunie 2013, 11:24 »
 :applause: Multumesc mult, Lia. Daca nu te incurca in vreun fel, te rog sa mi-i aduci in Apuseni. Cu banutzii cum propui sa facem? Ti-i aduc tot in Apuseni sau vrei sa ti-i trimit altcumva ?
Daca imi sunt mici, o sa merg in adidasi in drumetii ... si o sa returnez bocancii la Decathlonul din Buc.
Sper totusi ca totul sa fie bine. Multumesc foarte mult.

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #206 : Marți, 11 Iunie 2013, 21:09 »
Nu vreau sa fiu inoportuna, doar o parere. Cred ca ar fi mai bine colet postal Prioripost cu ramburs. Ajunge in 2-3 zile si astfel mai ramane o saptamana la dispozitie pentru schimbarea ghetelor in Decathlon Bucuresti, daca sunt prea mici (pentru schimbare, cred ca in colet trebuie sa se afle si bonul fiscal de la cumparare). Nu de alta, dar mie personal mi-ar fi frica sa ma risc cu adidasi alunecosi pe traseele din Apuseni... sau cu ghete prea mici.

Offline aprilie

• Sr. Member
« Răspuns #207 : Marți, 11 Iunie 2013, 21:46 »
Iti multumesc pt grija, Caroline. Eu insa nu cred ca va exista vreo problema, am raspunsul celor de la Decathlon Buc care imi confirma ca nu este nicio diferenta intre modelul probat de mine si cel cumparat de Lia pt mine : "Modelele sunt exact la fel ca si material, calapod, impermeabilitate etc. Singura diferenta intre ele este strict de culoare, iar diferenta de pret se justifica prin faptul ca cele reduse sunt sfarsit de colectie. Acest lucru inseamna ca produsul nu se mai fabrica, este modelul de anul trecut si sunt ultimele bucati disponibile din tipul respectiv. Produsul cu pretul de 249 lei este un produs prezent in magazin pe toata perioada anului, care se aprovizioneaza in mod constant, fiind inca prezent in linia de productie"
Poate sa existe vreo problema cu numerele doar daca s-a produs vreo confuzie si cele luate de Lia nu sunt Forclaz 500.
Dar, bineinteles, daca Lia considera ca pentru ea este mai bine sa mi le trimita la Buc, nu am nimic impotriva.

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #208 : Miercuri, 12 Iunie 2013, 10:52 »
:applause: Multumesc mult, Lia. Daca nu te incurca in vreun fel, te rog sa mi-i aduci in Apuseni. Cu banutzii cum propui sa facem? Ti-i aduc tot in Apuseni sau vrei sa ti-i trimit altcumva ?
Daca imi sunt mici, o sa merg in adidasi in drumetii ... si o sa returnez bocancii la Decathlonul din Buc.
Sper totusi ca totul sa fie bine. Multumesc foarte mult.

Cu mare drag!
O sa ti-i aduc in Apuseni. Discutam acolo si despre bani si restu'.
Te pup

LiaV

• Vizitator
« Răspuns #209 : Miercuri, 12 Iunie 2013, 10:57 »
Nu vreau sa fiu inoportuna, doar o parere. Cred ca ar fi mai bine colet postal Prioripost cu ramburs. Ajunge in 2-3 zile si astfel mai ramane o saptamana la dispozitie pentru schimbarea ghetelor in Decathlon Bucuresti, daca sunt prea mici (pentru schimbare, cred ca in colet trebuie sa se afle si bonul fiscal de la cumparare). Nu de alta, dar mie personal mi-ar fi frica sa ma risc cu adidasi alunecosi pe traseele din Apuseni... sau cu ghete prea mici.

Cornelia, este un risc asumat in momentul in care a rugat un timisorean sa i-i cumpere. Nu cred ca fata are nevoie sa-i spunem noi ce si cum. Se poate rezolva ori la Bucuresti, ori la Timisoara. Cei de la Decathlon mi-au spus ca ne putem primi banii inapoi.
Te pup si pe tine  ;)