Autor Subiect: Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013  (Citit de 81284 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline murandra

• Full Member
  • Mesaje postate: 110
Re: Drumet in Muntii Apuseni 21 – 25 iunie 2013
« Răspuns #180 : Marți, 04 Iunie 2013, 21:38 »
Gigi, in cazul in care se elibereaza un loc la microbusul din Bucuresti, te rog sa ma ai in vedere, pentru a nu mai organiza eu separat deplasarea pana la Sibiu. Multumesc anticipat.

Oricum cea mai mare multumire a mea ramane ca am apucat un loc la excursia din Apuseni, prin retragerea lui Aurel, de care imi pare rau ca nu mai poate ajunge, dar ma bucur, ca am reusit eu sa fructific retragerea lui. Sper sa nu te superi pe mine Aurel, dar de ce sa fiu falsa, e un sentiment normal, cred. Deci, fetelor, ne vedem in Apuseni :) :) :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #181 : Joi, 06 Iunie 2013, 08:15 »
Microbuzul din Bucuresti, asa cum va mai comunicam urmeaza sa se strabata cca 540 km pana la destinatie, adica IC Ponor, aceasta inseamna cca 9-10 ore de mers cu masina, in conditii de trafic mediu. Cel mai probabil, se vor face 3-4 opriri de cate 15 minute, deci cu totul se va ajunge la 10-11 ore. Plecarea se va face la ora 7.00 dimineata, deci intalnirea la microbuz, statia AGIP Pacii, de pe Iuliu Maniu, la ora 6.30.

Traseul microbuzului: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor

Microbuz nr AG 71 DTA
sofer: Timofte 0722 385.648.

Microbuzul va avea remorca, deci loc suficient de bagaje. Veniti pregatiti de munte: haine mai grosute pt seara, pelerine de ploaie, ghete de munte si unele de schimb, daca aveti, in caz ca va ploua. Traseele nu sunt grele, dar insist cu explicatiile, muntele este munte, nu parc. Se urca, se coboara, se merge ore intregi. Nu exista posibilitate de intoarcere, nu are cine sa va insoteasca, fara sa fie afectata grav toata drumetia celorlalti. O intoarcere a mea la baza inseamna cel putin 2-3 ore pierdute, indiferent cat as grabi eu pasul. Deci evaluati-va conditia fizica si fiti responsabili fata de ceilalti. Nimanui nu-i place sa astepte minute in sir, sau sa faca incontinuu pauze pt a astepta pe cineva. Asa ca acolo imi spuneti, din prima zi va rog, dupa prima portiune, puteti sau nu sa faceti fata traseului. Daca nu, mai bine ramaneti in zona pensiunii, la piscina, la o plimbare prin jur, decat sa tineti in loc tot grupul.
Scriu asta pt ca am avut deja destule experiente de genul acesta.

Inca ceva, dar am sa va repet acolo. Grupul trebuie sa stea compact. Daca credeti ca nu va puteti regla pasul cu ceilalti si vreti sa accelerati, sau nu va puteti incadra in grup, imi spuneti si am sa va dau detaliile de traseu, pt a merge solitar. In situatia respectiva nu mai am nici o responsabilitate fata de persoana desprinsa din grup, este pe cont propriu in acel caz.

Tonul meu poate pare un pic mai rigid si mai direct, dar credeti-ma astfel de lucruri serioase si importante trebuie comunicate in acest fel. Deci nu este vorba de fixisme, sau suparari sau altceva, ma gandesc doar la grup si la sanatatea fiecaruia. Daca ma ascultati toata lumea va fi multumita.  :)

Offline IuliaT

• Full Member
  • Mesaje postate: 141
« Răspuns #182 : Joi, 06 Iunie 2013, 12:00 »
Ziua buna doamnelor si domnilor.
Acus ca am ramas fara domn nu-i bai nici catastrofa ...asta esenta de Gigi e arhi sufficiententa.
Eu voi lua un loc in microbuz 2 pt ca voi fi in zona si voi ramane sa muncesc la ale mele cu drag si spor:

Microbuz 2: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1.S.Mihaela din Alba Iulia
2.S. Aurel din Sibiu
3. Aurelia P - Sibiu
4. Ana Maria - Sibiu
5. Iulia T - Bucuresti
6
7.................

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #183 : Joi, 06 Iunie 2013, 12:19 »
Gigi, la ce ora estimezi sa fie plecarea microbusului 2 din Sibiu? Eu am gasit varianta de transport de la Bucuresti la Sibiu (plecare din Bucuresti 7,30 ajunge in Sibiu la 12,30 sau la Alba Iulia la 14,00). Crezi ca asta ar fi o varianta de transport de la Bucuresti la Sibiu pentru a nu incurca prea mult programul intregului grup? adica sa ajung la 12,30 in Sibiu.

Asta este varianta ce-am gasit-o, mai economa, dat fiind distanta, dar vreau sa stiu si parerea ta, inainte de plecarea in Portugalia, ca la intoarcere sunt convinsa ca nu vei putea cuprinde toate mesajele. Multumesc de raspuns.

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 89
« Răspuns #184 : Joi, 06 Iunie 2013, 12:58 »
Murandra, sigur nu incapi in microbuzul de Bucuresti? E adevarat ca nu stiu exact cate locuri are, dar uitand-ma pe lista am vazut ca s-a sarit numarul 19, o fi fost vreun motiv... Noi suntem 3 persoane care urcam tocmai din Cluj, deci pana acolo ce se intampla cu locurile astea?

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #185 : Joi, 06 Iunie 2013, 13:17 »
Buna Paullete. Numele meu e Raluca - Andrada, dar toata lumea imi zice Raluca, asa ca poti sa-mi spui Raluca de acum inainte. Imi suna ciudat Murandra, fiind un nickname intre numele de familie si prenumele uzual.

Sincer nu stiu sa-ti spun. Eu am ajuns la excursia in Apuseni prin bunavointa "providentei" si prin renuntarea lui Aurel care era trecut pe lista microbusului din Sibiu, cel din Bucuresti fiind plin la momentul inscrierii mele pe lista (luni 03.06). Sper totusi ca se va gasi o varianta ca sa nu fac foarte multe schimburi. Cine stie, poate va tine providenta cu mine din nou sau poate cer prea mult ? :)

Astept si eu raspunsul lui Gigi. La cate are pe cap, numai de combinatii si probleme din astea nu mai are timp :(

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #186 : Joi, 06 Iunie 2013, 13:31 »
Buna Raluca, eu sunt Paula... Da, e cam complicat cu raspunsul, intr-adevar. Ar fi fost ideal sa fie o persoana din grupul din Bucuresti care sa stie mai multe despre organizare, pentru ca Gigi e foarte ocupat si nu mai are timp pentru lamurirea detaliilor. Eu m-am tot uitat sa vad daca scrie undeva cate locuri are microbuzul, dar nu am zarit. E drept ca nici nu prea am avut rabdare sa parcurg chiar fiecare postare  ;)

Offline aprilie

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 304
« Răspuns #187 : Joi, 06 Iunie 2013, 14:00 »
Microbusul din Bucuresti are  20 de locuri.

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #188 : Joi, 06 Iunie 2013, 14:07 »

cu tot cu sofer sau fara?

Offline paulette

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #189 : Joi, 06 Iunie 2013, 14:14 »

Daca ar fi asa, de ce sa nu vii cu el pana la Cluj, si de acolo ne descurcam noi, stam 2 pe un scaun, sau gasim o solutie. E adevarat ca nu trebuie depasit numarul de locuri, dar mai sunt numai 2 ore pana la destinatie....Imi dau si eu cu parerea acum  ;)

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #190 : Joi, 06 Iunie 2013, 14:30 »
Da, ar fi o solutie propunerea ta, Paula, dar nu sunt eu in masura sa decid. Dat fiind ca sunt "new" in grup, si oarecum intrusa, ma supun regulilor grupului si a modului de organizare, care din experientele trecute ale celor de pe forum, pare ireprosabil. Am incredere ca GIGI se va ocupa de organizare si totul va iesi bine si convenabil pentru toata lumea :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #191 : Joi, 06 Iunie 2013, 15:51 »
Intradevar timpul meu este extrem de limitat acum, dimineata cand am lasat mesajul referitor la ora de plecare si echipament explicam asta. Miane plec spre Portugalia si trebuie sa-mi las si Sibielul in ordine. Cat lipsesc am 5 evenimente... :slap: Si multe altele legate si de SC...
Incerc sa raspund cat pot, dar apar destul de multe detalii noi.... Microbuzul de Bucuresti are 20 de locuri, am specificat si am si trasat o linie exact sub numar, subliniind acest lucru. Vad ca intradevar este sarit un loc, a fost acolo cred la un moment dat o preluare gresita, nu-mi dau seama. Murandra ia acel loc, preia lista cu copy/paste si trece-te pe ea. Considera raspunsul meu ca ferm. Am verificat si nu a scapat nimic.

In reply 121 am precizat si ora de plecare (7.30) din Sibiu, pt cine mai este interesat.

Offline murandra

• Full Member
« Răspuns #192 : Joi, 06 Iunie 2013, 16:13 »
Iti multumesc mult de tot pentru raspunsul prompt Gigi, si mai ales, pentru vestea buna, ca am locul asigurat in microbusul de Bucuresti.
Asadar, conform recomandarilor lui GIGI, lista finala pentru microbusul din Bucuresti este cea de mai jos:

Microbuz 1: Bucuresti - Ploiesti - Campina - Sinaia - Brasov - Rupea - Sighisoara - Ungheni - Turda - Cluj Napoca - IC Ponor

1. Doina F - urcare din Bucuresti
2. Paula A - urcare din Cluj Napoca
3. Paula M - urcare din Cluj Napoca
4. Mihaela C- urcare din Cluj Napoca
5. Adriana D - urcare din Bucuresti
6. Ioana D (fiica) - urcare din Bucuresti
7.  C. Mihaela -urcare din Bucuresti
8. Ana-Maria P -urcare din Bucuresti
9. Dana G - urcare din Bucuresti
10.Delia L. - urcare din Brasov
11.Tincuta B. - urcare din Brasov
12. Doina S. - urcare din Bucuresti
13. D.Elena - urcare din Bucuresti
14. H.Eugenia   Bucuresti
15.   N Mariana   Voluntari
16.   M Marilena   Voluntari
17.   Tatiana B Bucuresti
18. Mariana C Braila (doar la intoarcere)
19. M Raluca Andrada - urcare din Bucuresti
20. C Raluca - urcare din Bucuresti

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #193 : Joi, 06 Iunie 2013, 16:23 »
Ok, super, ma bucur ca uite s-au potrivit lucrurile!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #194 : Joi, 06 Iunie 2013, 16:29 »
Si daca suntem la capitolul asta, inainte de a inchide ...pt ca am sa lipsesc de aici vreo 8-9 zile, postez si lista de Sibiu si a celor care vin individual:

Microbuz 2: Sibiu - Sebes Alba - Alba Iulia - Campeni - IC Ponor
1.S.Mihaela din Alba Iulia
2. Aurelia P - Sibiu
3. Ana Maria - Sibiu
4.
5.
6.
7.................
-----------------------------------
Inca 4 locuri la microbuzul de Sibiu

Alte mijloace:
Masina personala M.Mihaela: